Apparaten uitverkoop
Actie
Zoeken

Wilt u kans maken om een Corendon reis cadeau te krijgen ter waarde van € 1000,-?

Mega apparatensale!

Is één van uw apparaten toe aan vervanging of wilt u een extra apparaat in uw keuken? Kom dan naar de mega apparaten sale bij KeukenConcurrent. Vanwege wisselingen in ons assortiment gaan er 1500 apparaten uit tegen een extreem hoge korting van 70%!

Vaatwassers, kookplaten, magnetrons, afzuigkappen en nog veel meer apparaten van de topmerken Bauknecht, AEG en Ignis koopt u nu voor een dumpprijs. Mis deze unieke, eenmalige actie niet en profiteer nu!

Plan nu een afspraak

De apparaten moeten deze week weg zijn. De prijzen zijn gegarandeerd goedkoper dan op internet. Goedkoper gaat u het nooit meer krijgen. Dit is een unieke kans. Dus plan nu een afspraak en profiteer van deze actie!

Want met een afspraak reserveren wij een keukenadviseur die met u meedenkt en helpt bij het kiezen van de juiste apparatuur. Heeft u een apparaat gevonden? Dan kunt u bij ons pinnen en direct meenemen!

25% Voltooid

Ja, die wil ik!

Afspraak formulier Apparatensale

Stel u voor: een compleet nieuwe set apparatuur met 70% korting! Plan dan nu een afspraak in en profiteer!

  • Meer dan 1.500 apparaten met 70% korting
  • Wij reserveren tijd en aandacht bij een afspraak
  • Verzekerd van het beste advies bij een afspraak
Voorletter
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnr
Toev.
?
E-mailadres
Telefoonnummer

Geen zorgen, uw gegevens worden beveiligd verstuurd en vertrouwelijk behandelt

Fam. Smeets

8.6
Uit 3446 beoordelingen

Gegarandeerd echte klant meningen!

De adviseur heeft een supermooi plan opgesteld voor onze keuken. Onze keuzes en wensen zijn in goed overleg opgenomen. Daarbij heeft hij de tijd genomen om alles goed door te spreken, wijzigingen aanbrengen is ook geen probleem. 

1500 apparaten met 70% korting!

Omdat wij u niet willen beperken in de keuze van uw apparatuur, kunt u daarom uit meer dan 1500 apparaten kiezen. Dus er zal altijd iets bijzitten wat u precies wilt én voor een lage prijs! Dat is toch ideaal? Want deze actie met 1500 apparaten met 70% korting kunt u niet laten lopen!

Korting op AEG, Bauknecht en Ignis

Omdat u voor weinig geld een goed kwaliteitsmerk wilt kopen, bieden wij daarom AEG, Bauknecht en Ignis aan voor een zeer lage prijs. Hiermee kunt u uw keuken volledig voorzien van de allernieuwste, allerzuinigste en allerbeste keukenapparatuur die wij in ons assortiment hebben!

Pinnen en direct meenemen!

Omdat u natuurlijk niet kunt wachten om aan de slag te gaan met uw nieuwe apparatuur, kunt u daarom bij ons meteen pinnen en direct uw gekozen apparatuur meenemen. Zo kunt u diezelfde dag nog genieten van die nieuwe oven of inductiekookplaat!

Terug
Sluiten
×