Actievoorwaarden Code Geel - 14 t/m 27 oktober 2019

 1. Gedurende 14 t/m 27 oktober 2019 organiseert KeukenConcurrent Nederland B.V., hierna te noemen KeukenConcurrent, gevestigd aan de Gragtmansstraat 3, te 5145 RA Waalwijk, ter promotie van een complete keuken, de actie ‘Code Geel’, hierna te noemen de Actie. 
   
 2. De Actie loopt als volgt. Kopers die in deze periode in één van de deelnemende KeukenConcurrent filialen in Nederland, of op een andere door KeukenConcurrent aangewezen locatie in Nederland, op een als Actie bestempelde dag onder de door KeukenConcurrent te stellen voorwaarden een koopovereenkomst betreffende een keuken sluiten met KeukenConcurrent, krijgen 50% korting en een razendsnelle levering al binnen 4 weken mogelijk.

Specificaties Code Geel actieperiode 14 t/m 27 oktober 2019

 1. De Code Geel actie 2019 bestaat uit vijf elementen: 50% korting op keukenkasten + 50% korting op apparatuur + 50% korting op blad en accessoires +  razendsnel geleverd al binnen 4 weken mogelijk.
   
 2. De Code Geel actie 2019 geldt van 14 t/m 27 oktober 2019 in alle KeukenConcurrent filialen in Nederland. 

Specificaties 50% korting op keukenkasten + 50% korting op apparatuur + 50% korting op blad en accessoires + razendsnel geleverd

 1. Alle actiekortingen en aanbiedingen gelden alleen bij aanschaf van een complete keuken, inclusief keukenblad en inbouwapparatuur met een totale minimum actieprijs van € 5.500 inclusief BTW. De Bezorging is van toepassing op een eenmalige bezorging van de gehele keuken op locatie.
   
 2. In de getoonde actieprijzen zoals vermeld in de uitingen van KeukenConcurrent (prijskaart, brochures e.o.) zijn alle (vaste) kortingen verrekend.
   
 3. De kortingsactie + razendsnelle levering geldt niet in combinatie met andere acties of eerder gedane aanbiedingen.

Slotbepalingen

 1. Wanneer u bezwaren tegen deze Actie heeft, kunt u deze kenbaar maken door een brief te sturen aan KeukenConcurrent o.v.v. Code Geel actie, postbus 10012, 5140 DA Waalwijk. U krijgt binnen drie weken bericht.
   
 2. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
   
 3. Kopers van een keuken tijdens de actieperiode gaan akkoord met deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn op de locatie aanwezig voor inzage.
   
 4. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van KeukenConcurrent.
   
 5. KeukenConcurrent behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen zonder dat KeukenConcurrent daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.
   
 6. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.
Terug
Sluiten
×