Actievoorwaarden Landelijke actie 24 tm 31 augustus

 1. Gedurende 2018 organiseert KeukenConcurrent Nederland B.V., hierna te noemen KeukenConcurrent, gevestigd aan de Gragtmansstraat 3, te 5145 RA Waalwijk, ter promotie van een complete keuken, hierna te noemen Actie. 
 2. De kortingsactie van € 2.500,- korting op een keuken + € 250,- korting op een weekendje weg geldt van vrijdag 24 augustus t/m vrijdag 31 augustus 2018 in de geselecteerde KeukenConcurrent filialen. 
 3. Alle actiekortingen en aanbiedingen gelden alleen bij aanschaf van een complete keuken, inclusief keukenblad en inbouwapparatuur met een totale minimum actieprijs van € 5.500 inclusief BTW. De actie- is alleen geldig op keukens met een totale minimum actieprijs van € 5.500 inclusief BTW.
 4. In de getoonde actieprijzen zoals vermeld in de uitingen van KeukenConcurrent (prijskaart, brochures e.o.) zijn alle (vaste) kortingen verrekend.
 5. De actie geldt niet in combinatie met andere acties of eerder gedane aanbiedingen.
 6. De 250,- korting op een Weekendje Weg wordt direct verrekend in de prijs van de keuken. De klant kan na de aankoop van de keuken vervolgens zelf bepalen hoe het Weekendje Weg voor dit bedrag wordt ingevuld. 

Slotbepalingen

 1. Wanneer u bezwaren tegen deze Actie heeft, kunt u deze kenbaar maken door een brief te sturen aan KeukenConcurrent o.v.v. Landelijke actie, postbus 10012, 5140 DA Waalwijk. U krijgt binnen drie weken bericht.
 2. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
 3. KeukenConcurrent handelt met deze Actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 4. Kopers van een keuken tijdens de actieperiode gaan akkoord met deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn op de locatie aanwezig voor inzage.
 5. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van KeukenConcurrent.
 6. KeukenConcurrent behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande
 7. kennisgeving te wijzigen zonder dat KeukenConcurrent daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.  
 8. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.
   
Gratis KeukenConcurrent magazine aanvragen

40 pagina'saan inspiratie

 • Blader door onze collectie keukens
 • 57x tips over keukenopstellingen
 • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!

Vraag gratis het magazine aan vol tips, keukens, apparatuur en ervaringen van klanten

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

 • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
 • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
 • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×