actievoorwaarden

Actievoorwaarden 30% korting + A-merk kokendwaterkraan t.w.v. €879 -  Maandag 28 september t/m zondag 11 november 2020

1. Gedurende Maandag 28 september t/m zondag 11 november 2020 organiseert KeukenConcurrent Nederland B.V., hierna te noemen KeukenConcurrent, gevestigd aan de Gragtmansstraat 3, te 5145 RA Waalwijk, ter promotie van een complete keuken, de actie ‘30% korting + A-merk kokendwaterkraan t.w.v. €879,-’ (met uitzondering van showroomkeukens), hierna te noemen de Actie. 

Typenummer kraan betreft: AquahotLBN5 brushed nickel (exclusief mengset). 

2. De Actie loopt als volgt. Kopers die in deze periode in één van de deelnemende KeukenConcurrent filialen in Nederland, of op een andere door KeukenConcurrent aangewezen locatie in Nederland, op een als Actie bestempelde dag onder de door KeukenConcurrent te stellen voorwaarden een koopovereenkomst betreffende een keuken sluiten met KeukenConcurrent, ontvangen de keuken en daarnaast een A-merk kokendwaterkraan  t.w.v. €879,- bij aankoop van een keuken (met uitzondering van showroomkeukens).

Specificaties 30% korting + A-merk kokendwaterkraan t.w.v. €879,-
Typenummer kraan betreft: AquahotLBN5 brushed nickel (exclusief mengset). 

3. Alle actiekortingen en aanbiedingen gelden alleen bij aanschaf van een complete keuken, inclusief keukenblad en inbouwapparatuur met een totale minimum actieprijs van € 5.000 inclusief BTW.

4. In de getoonde actieprijzen zoals vermeld in de uitingen van KeukenConcurrent (prijskaart, brochures e.o.) zijn alle (vaste) kortingen verrekend.

5. De Actie geldt niet in combinatie met andere acties of eerder gedane aanbiedingen en geldt niet op showroomkeukens.

Slotbepalingen

6. Wanneer u bezwaren tegen deze Actie heeft, kunt u deze kenbaar maken door een brief te sturen aan KeukenConcurrent o.v.v. 30% korting + A-merk kokendwaterkraan t.w.v. €879,- actie, postbus 10012, 5140 DA Waalwijk. U krijgt binnen drie weken bericht.

7. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.

8. KeukenConcurrent handelt met deze Actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

9. Kopers van een keuken tijdens de actieperiode gaan akkoord met deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn op de locatie aanwezig voor inzage.

10. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van KeukenConcurrent.

11. KeukenConcurrent behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen zonder dat KeukenConcurrent daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.  

12. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten

Terug
Sluiten
×