Blokschouw afzuigkappen

Waar moet je op letten?

Voordat je een blokschouw afzuigkap aanschaft, is het verstandig om op een aantal factoren te letten. Zo is het belangrijk dat de blokschouw afzuigkap beschikt over voldoende afzuigcapaciteit om de kookgeurtjes af te voeren. Hoe groter de keuken, hoe meer vermogen je nodig hebt. Daarnaast spelen ook zaken als verlichting, geluid en filters een rol. Bovendien moet het model qua design en formaat passen bij de rest van je keuken.

  • Afvoer kookgeurtjes
    Waar gekookt wordt, ontstaan kookgeurtjes die afgevoerd moeten worden. Niemand zit er namelijk op te wachten om iedere keer na het koken de keuken schoon te maken om de vettige aanslag te verwijderen. Een mooie blokschouw afzuigkap die past bij de ruimte is daardoor noodzakelijk.

  • Modern en strak design
    Blokschouw afzuigkappen kenmerken zich door de moderne designs. Het ontwerp is namelijk mooi afgewerkt met strakke lijnen en hoeken. Een veelgebruikt materiaal hierbij is roestvrijstaal en dit is niet voor niets. Dit materiaal past namelijk perfect in moderne en design keukens en maakt het strakke ontwerp helemaal af. Dit betekent echter niet dat je niet kunt kiezen voor een ander materiaal. Blokschouw afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en uitvoeringen zodat er voor iedere keuken een geschikt exemplaar te vinden is.

×