Eiland afzuigkappen

Eiland afzuigkappen voor iedere kookeiland

Een eiland afzuigkap is van essentieel belang wanneer u beschikt over een kookeiland. Een eiland afzuigkap wordt aan het plafond boven het kookeiland geplaatst om zo alle kookgeurtjes af te voeren. Deze hangt dus vrij in de ruimte. Wij vertellen u graag meer over dit type afzuigkap.

Het design van eiland afzuigkappen
Omdat het kookeiland vaak midden in de ruimte is geplaatst, hangt dit type afzuigkap vaak ook midden in de ruimte. Daardoor kan de afzuigkap als eyecatcher van de keuken dienen. Het is dan ook van belang dat het design past bij het kookeiland en de rest van de keuken. Eiland afzuigkappen zijn daarom ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen zodat er voor elke keuken een passend model te vinden is.

Novy afzuigkappen zijn een goed voorbeeld van design afzuigkappen

Waar moet u op letten?
Heeft u het juiste formaat en design uitgekozen? Kijk dan ook nog eens goed naar de volgende aandachtspunten:

  • Soort bediening. De bediening van de afzuigkap kan verschillen. Het ene model is bijvoorbeeld te bedienen door middel van druktoetsen, terwijl het andere model is uitgerust met tiptoetsbediening.
  • Energie-klasse. Het milieu is belangrijk en daarom is het goed om ook even naar de energie-klasse te kijken. Een energiezuinig model kan bovendien zeer voordelig zijn op de lange termijn.
  • Het vermogen. Het vermogen van de afzuigkap moet passen bij de ruimte en bij uw manier van koken.
  • Het geluid. Het geluidsniveau kan per eiland afzuigkap verschillen. Let hierop voordat u overgaat tot de daadwerkelijke aankoop zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Het formaat

Het formaat kan per eiland afzuigkap verschillen. Bij KeukenConcurrent variëren de breedtes van 900 mm tot 1200 mm. De breedte van de afzuigkap moet passen bij de breedte van de kookplaat.
Daarnaast kan het zo zijn dat een eiland afzuigkap hoger hangt dan normaal. In dat geval is het verstandig om voor een breder formaat te kiezen zodat alle kookgeurtjes goed worden afgevoerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over eiland afzuigkappen? Onze adviseurs vertellen u hier graag alles over. Maak een afspraak in onze dichtstbijzijnde showroom en laat u informeren over alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons gratis magazine bestellen dat vol staat met verschillende keukens en de bijhorende afzuigkappen.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.