Inbouw afzuigkap

Inbouwafzuigkap

Inbouw afzuigkappen voor een strakke uitstraling van uw keuken

Een inbouw afzuigkap is een slimme keuze wanneer u zo weinig mogelijk wilt zien van uw afzuigkap. Inbouw afzuigkappen worden namelijk helemaal weggewerkt in een keukenkast of ombouw, inclusief de motor van het apparaat. Het enige wat nog zichtbaar is, is de onderkant van de afzuiger. Hierdoor blijft uw keuken er strak uitzien. Wij vertellen u graag meer over inbouw afzuigkappen.

Waarom kiezen voor een inbouw afzuigkap?

Een afzuigkap kan de eyecatcher van de keuken zijn, maar veel mensen vinden een afzuigkap niet mooi en willen het liefste dat de afzuigkap zo min mogelijk zichtbaar is. Bijvoorbeeld in een landelijke of klassieke keuken. Zo wordt de stijl niet verstoord door een apparaat wat erg in het oog springt. Herkent u zichzelf hierin? Dan is een inbouw afzuigkap ongetwijfeld een goede keuze. Deze is volledig onzichtbaar waardoor uw keuken één geheel blijft.

Novy afzuigkappen zijn een goed voorbeeld van design inbouw afzuigkappen.

Verschillende designs

Het enige wat bij een inbouw afzuigkap nog zichtbaar is, is de onderkant. Deze moet passen bij uw persoonlijke wensen. Zo zijn er onderkanten verkrijgbaar die bestaan uit één of meerdere delen. Ook kan de plek van de verlichting per model verschillen. Bij het ene model zit deze aan de voorkant terwijl bij het andere model deze aan de achterkant is geplaatst. Bovendien zijn bij sommige varianten de filters zichtbaar terwijl dit bij andere varianten niet het geval is. Keus genoeg dus!

De inbouw afzuigkap die bij u past

De juiste inbouw afzuigkap past niet alleen in het interieur, maar voert ook alle kookgeurtjes goed af. Om optimale prestaties te bieden, moet het apparaat beschikken over voldoende afzuigcapaciteit.
Daarnaast moet het apparaat qua formaat passen bij de kookplaat. Let bovendien ook op het geluidsniveau. Het zou vervelend zijn wanneer u geen gesprekken meer kunt voeren tijdens het koken.

×