Vlakscherm afzuigkappen

Vlakscherm afzuigkappen:
vrijwel onzichtbaar en praktisch

Een vlakscherm afzuigkap is één van de mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een nieuwe afzuigkap. Een vlakscherm afzuigkap wordt voor het grootste gedeelte in een keukenkast ingebouwd die hiervoor speciaal geschikt is.

Als je de afzuigkap wil aandoen, trek je het uitschuifbaar scherm naar voren en vervolgens worden de kookgeurtjes afgezogen. Wij vertellen je graag meer over dit type afzuigkap.

Waarom kiezen voor een vlakscherm afzuigkap?

Een vlakscherm afzuigkap is gemonteerd in een keukenkast en is hierdoor vrijwel helemaal weggewerkt. Het enige wat nog te zien is, is het onderste platte gedeelte met de greeplijst. De afzuigkap gaat hierdoor helemaal op in de ruimte en je keuken wordt één mooi geheel. Dit is helemaal het geval wanneer je kiest voor een greeplijst van uw eigen keuken. Je keukenstijl wordt dan tot in de kleinste details doorgevoerd. Vaak worden er echter al greeplijsten meegeleverd met een vlakscherm afzuigkap in bijvoorbeeld roestvrijstaal, wit of zwart.

Vlakscherm afzuigkappen in verschillende soorten en maten

Een vlakscherm afzuigkap is leverbaar in allerlei soorten en formaten en daarom is er voor vrijwel iedere keuken wel een geschikt model te vinden. Daarnaast is het van belang dat het formaat van de afzuigkap past bij het formaat van je kookplaat. Dit is niet alleen nodig voor een goede afzuiging, maar ziet er ook mooier uit omdat dan alles in lijn is.

Zorg voor voldoende afzuigcapaciteit

Let bij de aanschaf van een vlakscherm afzuigkap op de afzuigcapaciteit zodat alle kookgeurtjes tijdens het koken goed afgevoerd kunnen worden. Dit hangt af van de grootte van de keuken en van het soort koken dat gaat plaatsvinden. Wanneer je bijvoorbeeld ook van plan bent om te frituren in de keuken, is het verstandig om te kiezen voor een model met meer afzuigcapaciteit.

Afspraak maken bij Keukenconcurrent

Maak een afspraak

Laat je inspireren en adviseren tijdens een afspraak bij Keukenconcurrent.

×