Bauknecht afzuigkappen

Bauknecht afzuigkap

Afzuigkappen van Bauknecht: functioneel en stijlvol

De afzuigkappen van Bauknecht zorgen voor de afzuiging van etensgeuren en dampen in uw keuken. Daarnaast zien ze er ook nog eens geweldig uit en zorgen voor een prettig verlichte ambiance. De afzuigkappen van Bauknecht zijn zowel functioneel als stijlvol, waardoor ze een ware toevoeging voor uw keuken zijn. Lees hier meer over de voordelen van deze afzuigkappen.

Functionele kenmerken Bauknecht afzuigkappen

De afzuigkappen van Bauknecht typeren zich door een hoge functionaliteit en innovatieve werking. Door middel van slimme technieken en kenmerken bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijke afzuigkap. Wij lichten deze kenmerken kort voor u uit.

 • Ixelium roestvrijstaal
  Een functionele afzuigkap moet een schone indruk geven en gemaakt zijn van een stevig materiaal. De afzuigkappen van Bauknecht zijn gemaakt van Ixelium roestvrijstaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat vuil zich niet snel aan het oppervlak kan hechten en is daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken.
 • Smartselect
  Een afzuigkap moet goed en gemakkelijk te bedienen zijn volgens Bauknecht. Daarom hebben zij het SmartSelect-display geïntroduceerd. Hiermee reguleert u eenvoudig het vermogen van de afzuiging. De glazen display is daarnaast ook gemakkelijk schoon te houden.
 • Verlichting
  Een goed verlichte kookplaat is wel zo handig tijdens het koken. Hierdoor kunt u beter zien wat u aan het doen bent en het vergemakkelijkt het koken. Daarnaast geeft goede verlichting extra sfeer aan de keuken. Om deze reden zijn veel afzuigkappen van Bauknecht voorzien van LED-verlichting.
 • Filter
  Afzuigkappen met randafzuiging zijn voorzien van een filter, waardoor de luchten en dampen gelijkmatig kunnen worden afgezogen. Voor een effectieve absorptie van de etensluchten is het belangrijk dat de filter schoon is. De filters van Bauknecht afzuigkappen kunnen gemakkelijk verwijderd worden uit de kap en kunnen in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Verschillende soorten afzuigkappen

Bij Bauknecht kunt u kiezen uit verschillende typen afzuigkappen, zodat u uw keuze geheel kunt aanpassen op uw keuken en smaak. Een geïntegreerde inbouwafzuigkap komt goed tot zijn recht in een wat kleinere ruimte, omdat deze minder ruimte in beslag neemt en niet in het oog springt. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Dan kunt u kiezen voor een design afzuigkap voor wandmontage. Dit type afzuigkap vormt een toevoeging aan de uitstraling van uw keuken. Voor kookeilanden bestaan er speciale afzuigkappen, die boven het eiland gemonteerd kunnen worden. Ook deze soort geeft een extra dimensie aan de keuken.

×