Bauknecht koelkasten

KeukenConcurrent koelvries specialist

Met de koelkasten van Bauknecht bent u er zeker van dat al uw ingrediënten lang vers blijven. De stijlvolle koelkasten zijn voorzien van innovatieve technologieën waardoor de perfecte condities voor het voedsel worden gecreëerd. Hierdoor blijven vitaminen en voedingsstoffen beter behouden. Daarnaast zijn de koelkasten ook nog eens een ware lust voor het oog. Het strakke design zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan iedere keuken. Wilt u meer weten over de koelkasten van Bauknecht? Lees er hier meer over.

Innovatieve technologieën op Bauknecht koelkasten

Om ervoor te zorgen dat uw voedsel onder de beste omstandigheden gekoeld wordt, heeft Bauknecht enkele innovatieve technologieën ontwikkeld. Wij zullen deze technologieën hier kort voor u toelichten:

Profresh Deze technologie reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur van de koelkast, waardoor de vitaminen en voedingsstoffen van uw ingrediënten zo goed mogelijk worden behouden. Luchtcirculatiekoeling Door middel van luchtcirculatiekoeling ontstaat er een betere verdeling van de temperatuur in uw koelkast. De condities voor het bewaren van uw voedsel zijn hierdoor optimaal. Koelen en vriezen De koel- en vriesgedeelten van de koel-vriescombinaties van Bauknecht zijn los van elkaar in te stellen. Dit is wel zo handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat, zodat u het vriesgedeelte aan kunt laten, maar het koelgedeelte kunt uitschakelen. SETMO Quick Dit intelligente deur-op-deursysteem van Bauknecht zorgt ervoor dat de installatie van uw koelkast zo eenvoudig mogelijk verloopt. De armaturen zijn voorgeprogrammeerd en kunnen gemakkelijk versteld worden, waardoor u er zeker van bent dat het oude meubelfront zonder problemen op het nieuwe apparaat past. Touchdisplay Voor een eenvoudige bediening van de koelkast gebruikt u het touchdisplay. Door middel van de symbolen kunt u gemakkelijk verschillende functies instellen.

Makkelijk in te bouwen

De koelkasten Bauknecht zijn in te bouwen. Stel je eens voor dat er onderdelen kapot zijn, deze wil je dan graag vervangen hebben. Met de inbouwapparatuur van Bauknecht is dat mogelijk. Als je gaat verhuizen kun je de Bauknecht koelkast met je meenemen. Zeker als je aan de kwaliteit gehecht bent en je alle voordelen ervan kent, dan neem je de Bauknecht koelkast graag met mee!

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd naar de koel-vriescombinaties van Bauknecht? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bewonder de koelkasten van deze serie met uw eigen ogen. Laat u inspireren door de mogelijkheden en innovatieve technologieën van Bauknecht. Bovendien staan onze professionele adviseurs altijd voor u klaar met antwoorden op al uw vragen en een passend en persoonlijk advies.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.