Bauknecht koelvrieskasten

KeukenConcurrent koelvries specialist

KeukenConcurrent uw koelvries specialist

Vis, vlees, fruit of groenten? Het maakt niet uit wat er op uw boodschappenlijstje staat, met de koelkasten van Bauknecht kunt u er zeker van zijn dat alles langer vers blijft. Innovatieve technologieën zoals de 0°-zone en ProFresh zorgen voor de perfecte condities. U proeft het verschil!

StopFrost - Ontdooien en energie besparen in een mum van tijd.

De innovatieve StopFrost-technologie maakt het onhandige en vervelende ontdooien van uw vriezer overbodig. Rijp verzamelt zich op het StopFrost-element, welke gemakkelijk verwijderd kan worden. Even afspoelen onder de kraan, afdrogen en weer terugplaatsen en uw vriezer is ontdooid. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook energie!

0°-zone.

Een speciaal vak met een intelligent ventilatiesysteem en een eigen ventilator zorgt voor ideale luchtvochtigheid en een optimale temperatuur rond de 0°. Zo worden kwetsbare levensmiddelen, zoals vlees en vis, perfect vers gehouden.

ProFresh - houdt levensmiddelen tot wel viermaal langer vers.

Met de innovatieve ProFresh-technologie blijven vitaminen en voedingstoffen in uw voedsel zo goed mogelijk behouden. ProFresh controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale omstandigheden voor uw levensmiddelen.

Fruit- en groentelade op wieltjes.

De fruit- en groentelade is veel makkelijker te gebruiken doordat hij op wieltjes loopt. Zo heeft u nog eenvoudiger toegang tot uw levensmiddelen. (Niet op alle modellen van toepassing.)

Flessenhouder.

Met het nieuwe flessenrek kunt u de ruimte in uw koelkast flexibel benutten. Indien nodig kunt u gemakkelijk uw flessen in vastleggen in dit rek. Op het moment dat u geen flessen wilt koelen, kunt u de ruimte net zo makkelijk gebruiken voor andere dingen.

140 cm nishoogte.

Voor een nis van 140 cm hoog heeft Bauknecht een passende koelkast, die de ruimte van de kast optimaal benut.

194 cm nishoogte.

De grootste koelvriescombinatie in de markt met een hoogte van maar liefst 194 cm maakt optimaal gebruik van de kleine ruimtes onder en boven de normale inbouwkoelkast. Zo heeft u nog meer ruimte om te koelen.

 

Nooit meer ontdooien met NoFrost.

De NoFrost-technologie zorgt ervoor dat de koude lucht uit de vriezer gecontroleerd verdeeld wordt naar het koelgedeelte. Daardoor is er geen ijsvorming.

Indien gewenst kunnen de lades uitgenomen worden, zodat u de beschikbare ruimte flexibeler kunt indelen.

Hygiëne+-filter.

De Hygiëne+-filter filtert de lucht continu en is de eerste gecertificeerde hygiënebescherming op de markt. Het beschermt uw eten betrouwbaar tegen bacteriën, ziektekiemen en geuren. Na 2-3 uur is 99,9% van de bacteriën verwijderd.

Minder ontdooien door LessFrost.

De verdampers vindt u bij de koel/vriescombinaties met LessFrost niet meer tussen de lades, maar de verdamper is nu om de vriesholte gemonteerd. Dit heeft verschillende voordelen: de verdampers tussen de lades hebben ruimte gemaakt voor glasplateaus, waardoor er meer ruimte is voor een extra grote lade. Ook blijven deze plateaus vlak, waardoor de lades makkelijk in en uit te schuiven zijn. Rijp kan zich alleen nog aan de zijkanten en bovenkant van de vriesholte vormen.

LED-verlichting.

De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor het beste licht in uw koelkast. Daarnaast heeft LED-verlichting een zeer lange levensduur en geeft het geen warmte af. Daarmee zorgt het niet alleen voor optimale verlichting, zelfs als de koelkast geheel gevuld is, maar draagt het ook bij aan een uiterst laag energieverbruik.

Luchtcirculatiekoeling.

De lucht circuleert in het koelvak en draagt zo bij aan een betere verdeling van de temperatuur. Daardoor zijn de condities voor het bewaren van je voedsel uitstekend te noemen. Koelen en vriezen los van elkaar instellen. Het koel- en vriesgedeelte van een aantal koel/vriescombinaties zijn los van elkaar in te stellen. Dat is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat; u kunt dan de koelkast eenvoudig uitschakelen, terwijl uw vriezer blijft werken.

SETMO-Quick.

Om de installatie van uw Bauknecht inbouwkoelkast of -vriezer zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, hebben wij het intelligente deur-op-deur inbouwsysteem SETMO Quick ontwikkeld. Alle armaturen zijn voorgemonteerd en kunnen gemakkelijk versteld worden. Daarmee neem je het zekere voor het onzekere: het oude meubelfront past zonder problemen op het nieuwe apparaat.

TouchDisplay.

Door het gebruik van duidelijke symbolen op het TouchDisplay kunt u gemakkelijk de verschillende functies instellen en wordt u direct op logische wijze door het menu geleid.

Gourmet FreshBox.

Koude lucht wordt tegen de achterwand gegenereerd en direct in de FreshBox geleid. Daardoor ligt de temperatuur in de FreshBox altijd 2 tot 3°C lager dan in de rest van de koelkast, wat zorgt voor optimale bewaarcondities voor levensmiddelen als vis en vlees bij ongeveer 0°C.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.