BAUKNECHT KOOKPLATEN

Bauknecht kookplaat

De kookplaat van Bauknecht

Met een kookplaat van Bauknecht kiest u voor indrukwekkend design, gebruiksvriendelijkheid en hoge efficiëntie. U heeft de keuze uit verschillende type Bauknecht kookplaten: gas, inductie of gas-op-glas. Welk type u ook kiest, u bent verzekerd van een mooie kookplaat met een goede prijs-kwaliteit verhouding. KeukenConcurrent vertelt u hier meer over de kookplaten van Bauknecht.

De verschillende kookplaten van Bauknecht

  • Gas
    Voor veel mensen is het koken op gas favoriet en bij Bauknecht heeft u ruime keus! De gaskookplaten zijn voorzien van gietijzeren pannendragers met een robuust en fraai uiterlijk. De kookplaten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en hebben bijna allemaal vijf branders waaronder een wokpit. Daarnaast zijn de gaskookplaten krasbestendig en gemakkelijk te reinigen.
  • Inductie
    De inductiekookplaten van Bauknecht zijn voorzien van alles wat u nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Bauknecht biedt verschillende inductiekookplaten in diverse afmetingen, die voorzien zijn van FlexiCook. Deze intelligente functie herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Op deze manier kunt u gemakkelijk twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Heeft u een grote pan? Dan kunt u ook twee kookzones combineren. De kookplaat is eenvoudig te bedienen met de tiptoetsbediening.
  • Gas-op-glas
    De gas-op-glas kookplaten zijn de trend van nu! Deze kookplaten met gietijzeren pannendragers zijn voorzien van een glaskeramische ondergrond. Het voordeel van deze kookplaat is dat deze eenvoudig is schoon te maken en minder gevoelig is voor het inbranden van etensresten. Bovendien hebben de kookplaten door de keramische ondergrond een strak en modern uiterlijk.

De gaskookplaten van Bauknecht

Deze uiterst krachtige brander is ideaal voor wokken en het dicht schroeien van steaks. Voor het koken van water heb je zelfs tot 20% minder tijd nodig. In vergelijking met een Bauknecht-gaskookplaat zonder 5kW-brander. Iedere gas kookplaat is ook beschermt met iXeliumâ„¢: beschermt de gaskookplaat beter tegen krassen dan standaard roestvrij staal. Ook behoort de gebruikelijke verkleuring van het roestvrijstalen oppervlak voorgoed tot het verleden. U ontvangt op de iXeliumâ„¢ gaskookplaten 10 jaar garantie op verkleuring en corrosie.

×