Bauknecht kookplaten

KeukenConcurrent uw kookplaten specialist

Bij de kookplaten van Bauknecht heeft u de keuze uit inductie, keramisch en gas. Welk type u ook kiest, ze zijn elk voor zich flexibel in gebruik en indrukwekkend qua design, prestaties en efficiëntie.

De kookplaten van Bauknecht zijn het hoogtepunt onder de afzuigkap en bieden veel meer dan alleen een mooi aanzicht; energiezuinige technologieën en functies voor zacht of juist krachtig koken. Zowel voor inductie, glaskeramiek of gas.

Inductiekookplaten

FlexiCook - geschikt voor iedere pan

De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht-inductiekookplaten herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten - laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de ander pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat.

Automatische sensor - de intelligente toezichthouder

De slimme sensor, die ingebouwd is in de Bauknecht-inductiekookplaat, waarschuwt u direct als bijvoorbeeld uw pan met water kookt. Tegelijkertijd wordt het vermogen automatisch verlaagd, waardoor het water blijft koken, maar niet overkookt. De kooktijd wordt vervolgens in het display weergegeven. Tevens bespaart u direct tot wel 30% energie!*

Gemakkelijk en direct bedienbaar

Bij de Bauknecht-inductiekookplaten kunt u eenvoudig de temperatuur regelen door over de slider te strijken. Bij de nieuwste generatie inductiekookplaten heeft u met één druk op de 'knop' direct toegang tot speciale functies, zoals smelten of sudderen.

Slider-technologie

Dankzij de speciale slider bedient u met een simpele vingerveeg nu nog makkelijker uw inductiekookplaat. Om de juiste zone en instellingen te selecteren, hoeft u nu niet meer verschillende 'knoppen' aan te tippen en kunt u nauwkeurig smelten en koken instellen.

TouchControl-display

Het nieuwe en overzichtelijke bedieningspaneel van de inductiekookplaten van Bauknecht vergemakkelijkt het koken enorm. Nauwkeurig stelt u met één vingerdruk de afzonderlijke kookzones in en heb je alles zelf in de hand. Daarnaast hebben de inductiekookplaten een elegant design en zijn ze bijzonder eenvoudig te reinigen.

Pauzefunctie

Deze functie biedt een extra veiligheid als tijdens het koken ineens de telefoon of de deurbel gaat. Met één vingertip schakelen alle actieve kookzones automatisch over op de warmhoudfunctie. Als u de zones niet binnen 30 minuten weer activeert, schakelt de kookplaat automatisch geheel uit.

Eco-Booster

Met deze functie bespaart u tot 10% energie t.o.v. reguliere Boosterfuncties. En dat zonder verlies van prestaties! Zo profiteert niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee.

Keramische kookplaten

SprintStar-kookzones

De SprintStar-kookzones van Bauknechts keramische kookplaten zijn in slechts 3 seconden klaar voor gebruik. Zo kunt u razendsnel starten met koken.

Gaskookplaten

5kW-brander

Deze uiterst krachtige brander is ideaal voor wokken en het dicht schroeien van steaks. Voor het koken van water heb je zelfs tot 20% minder tijd nodig.**In vergelijking met een Bauknecht-gaskookplaat zonder 5kW-brander.

iXelium™ - het beschermende oppervlak

iXelium™ beschermt de gaskookplaat beter tegen krassen dan standaard roestvrij staal. Ook behoort de gebruikelijke verkleuring van het roestvrijstalen oppervlak voorgoed tot het verleden. U ontvangt op de iXelium™ gaskookplaten 10 jaar garantie op verkleuring en corrosie.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Wat kost een keuken?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Wat kost een keuken

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×
×
×
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.