Bauknecht ovens

Bauknecht ovens

Bauknecht Ovens

De ovens van Bauknecht nemen u veel werk uit handen in de keuken. Door de innovatieve technologieën en de vele functies waarmee de ovens uitgerust zijn, kunt u met Bauknecht ovens op een gemakkelijke manier een heerlijke maaltijd bereiden. Wanneer u op zoek bent naar ovens van hoge kwaliteit voor een goede prijs, dan zijn de ovens van Bauknecht wellicht wat voor u. KeukenConcurrent vertelt u er hier meer over!

De voordelen van Bauknecht ovens

De ovens van Bauknecht zijn niet alleen fijn geprijsd, maar ook van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de oven. Bovendien voorziet dit Duitse merk haar klanten van veel verschillende modellen, zodat u gemakkelijk een oven vindt die past bij uw kookstijl. De ovens van Bauknecht zijn daarnaast uitgerust met een iXelium RVS laag waardoor de glasplaat krasbestendig is en minder gevoelig voor vingerafdrukken. Het RVS is bestand tegen verkleuring en eenvoudig te reinigen. Tot slot hebben de ovens een mooi design waardoor ze goed in iedere keuken passen.

Hetelucht- of stoomoven?

Bauknecht biedt zowel multifunctionele turbo-heteluchtovens als compacte combi-stoomovens. Het laatstgenoemde model is een slag kleiner dan de multifunctionele heteluchtovens (45 cm tegenover 60 cm) en heeft een gespecialiseerde stoomfunctie van 40°C tot 100°C. De meeste multifunctionele ovens beschikken ook over een stoomfunctie, maar daar worden bakken en stomen gecombineerd in de turbo hete lucht functie + stoomfunctie (van 130°C tot 230°C). Gebruikt u het liefst een stoomoven dan is de compacte combi-stoomoven een goede keuze.

Handige functies Bauknecht ovens

De multifunctionele turbo-heteluchtovens van Bauknecht hebben naast een stoomfunctie ook fijne andere functies om het bakken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zijn de modellen voorzien van ProCook, waardoor u sneller uw etenswaren klaar kunt maken. U kunt tevens kiezen voor de optie Desinfecteren, waarmee u potten, babyflesjes en spenen eenvoudig kunt desinfecteren. Ze worden op een temperatuur van 100 graden in slechts 20 minuten compleet schoongemaakt. Ook zijn de modellen voorzien van softclose deuren en hebben de meeste ovens een zelfreinigingssysteem.

×