Bauknecht vaatwassers

Bauknecht vaatwasser

Bauknecht vaatwasser: neemt werk uit handen

Een Bauknecht vaatwasser is gebruiksvriendelijk en biedt luxe in uw keuken. U hoeft namelijk niet meer met de hand af te wassen. Ook staat de vuile vaat niet meer in het zicht, omdat u deze direct in de vaatwasser kan plaatsen: opgeruimd staat netjes. Daarnaast zijn de vaatwassers van Bauknecht energie- en waterbesparend, grondig, voorzichtig, snel en stil. Zo houdt u meer tijd over voor koken en het nagenieten van de heerlijke maaltijd.

Wasprogramma’s Bauknecht

De Bauknecht vaatwasser heeft verschillende wasprogramma’s, zodat u de vaat kan wassen naar uw wensen. KeukenConcurrent heeft de beste wasprogramma’s voor u op een rij gezet:

 • Sensorprogramma.
  Met dit programma bespaart u bij iedere afwascyclus tot wel 30% aan tijd, water en energie. Speciale sensoren meten namelijk de vervuiling in het water en passen het waterverbruik, de temperatuur en het vermogen hier automatisch op aan.
 • Stoomprogramma.
  Bij het intelligente en duurzame stoomprogramma wordt alleen de natuurlijke kracht van waterdamp gebruikt. Dit resulteert in perfect schoon en glanzend servies en pannen. Voorwas is met dit programma niet meer nodig, want zelfs opgedroogde etensresten worden met dit programma effectief verwijderd.
 • Programma Dual Wash.
  Dit programma kan in de onderste en bovenste korf een verschillende waterdruk toepassen.Zo worden uw glazen in de bovenste korf mooi en glanzend schoon, terwijl de zeer bevuilde vaat in de onderste korf krachtig gereinigd kan worden.
 • Nachtprogramma.
  Bij dit programma wordt een lagere waterdruk gebruikt in combinatie met een langere looptijd van het programma op 50°C. Hierdoor krijgt u een perfect schone vaat. Daarnaast is dit programma muisstil en behoort het tot een van de stilste programma’s in Europa.

De diverse vaatwassers van Bauknecht

Wanneer u een Bauknecht vaatwasser wil aanschaffen, kunt u kiezen uit een inbouwvaatwasser of een vrijstaande vaatwasser. Bij een inbouwvaatwasser krijgt het front van de vaatwasser hetzelfde front als dat van de keukenkasten. Kiest u voor een vrijstaande vaatwasser dan is het front vaak zilverkleurig of wit. Naast deze twee verschillende soorten heeft een Bauknecht vaatwasser ook verschillende wasprogramma’s.

×