Bauknecht vaatwassers voor de Laagste prijs! - Keukenconcurrent
Bauknecht vaatwassers
Zoeken

Bauknecht vaatwassers

Bauknecht vaatwasser: neemt werk uit handen

Een Bauknecht vaatwasser is gebruiksvriendelijk en biedt luxe in uw keuken. U hoeft namelijk niet meer met de hand af te wassen. Ook staat de vuile vaat niet meer in het zicht, omdat u deze direct in de vaatwasser kan plaatsen: opgeruimd staat netjes. Daarnaast zijn de vaatwassers van Bauknecht energie- en waterbesparend, grondig, voorzichtig, snel en stil. Zo houdt u meer tijd over voor koken en het nagenieten van de heerlijke maaltijd.

Wasprogramma’s Bauknecht

De Bauknecht vaatwasser heeft verschillende wasprogramma’s, zodat u de vaat kan wassen naar uw wensen. KeukenConcurrent heeft de beste wasprogramma’s voor u op een rij gezet:

 • Sensorprogramma.
  Met dit programma bespaart u bij iedere afwascyclus tot wel 30% aan tijd, water en energie. Speciale sensoren meten namelijk de vervuiling in het water en passen het waterverbruik, de temperatuur en het vermogen hier automatisch op aan.
 • Stoomprogramma.
  Bij het intelligente en duurzame stoomprogramma wordt alleen de natuurlijke kracht van waterdamp gebruikt. Dit resulteert in perfect schoon en glanzend servies en pannen. Voorwas is met dit programma niet meer nodig, want zelfs opgedroogde etensresten worden met dit programma effectief verwijderd.
 • Programma Dual Wash.
  Dit programma kan in de onderste en bovenste korf een verschillende waterdruk toepassen.Zo worden uw glazen in de bovenste korf mooi en glanzend schoon, terwijl de zeer bevuilde vaat in de onderste korf krachtig gereinigd kan worden.
 • Nachtprogramma.
  Bij dit programma wordt een lagere waterdruk gebruikt in combinatie met een langere looptijd van het programma op 50°C. Hierdoor krijgt u een perfect schone vaat. Daarnaast is dit programma muisstil en behoort het tot een van de stilste programma’s in Europa.

De diverse vaatwassers van Bauknecht

Wanneer u een Bauknecht vaatwasser wil aanschaffen, kunt u kiezen uit een inbouwvaatwasser of een vrijstaande vaatwasser. Bij een inbouwvaatwasser krijgt het front van de vaatwasser hetzelfde front als dat van de keukenkasten. Kiest u voor een vrijstaande vaatwasser dan is het front vaak zilverkleurig of wit. Naast deze twee verschillende soorten heeft een Bauknecht vaatwasser ook verschillende wasprogramma’s.

Kom naar de winkel

Wilt u graag meer weten over een Bauknecht vaatwasser of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Kom dan naar de showroom! Hier kunt u de vaatwassers van Bauknecht met eigen ogen bewonderen. Bovendien staan onze deskundige adviseurs voor u klaar om u eventueel advies te geven.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

 • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
 • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
 • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×