Bauknecht vriezers

Bauknecht vriezer

Vriezer van Bauknecht: duurzaam en gemakkelijk

Met een Bauknecht vriezer heeft u altijd voldoende en vers voedsel in huis. Uw brood, vlees, vis of welke etenswaar dan ook, bewaart u langer en veiliger met een Bauknecht vriezer. Bovendien verbruikt u dankzij de nieuwste en gepatenteerde technologieën minder energie en heeft u geen last meer van vastgevroren voedsel en lades. Lees hieronder meer over de specifieke kenmerken van Bauknecht vriezers die het dagelijkse leven een stuk gemakkelijker voor u maken.

Nooit meer ontdooien met de NoFrost-technologie

U kent het wel. Na enige tijd krijgt u de lades van uw vrieskast niet goed meer open. Overal plakt er ijs en uw ingevroren brood zit helemaal klem. Het apparaat moet nodig ontdooid worden maar dat kan pas als u nagenoeg niets meer in uw vriezer heeft liggen. Dankzij de NoFrost-technologie van Bauknecht hoeft u helemaal niet meer te ontdooien, dat doet de vriezer helemaal zelf voor u! Er vormt zich namelijk geen ijs omdat koude lucht geventileerd wordt in het vriesgedeelte. Het apparaat blijft daardoor ook nog eens optimaal werken. Handig toch?

Sensoren doen het werk

De temperatuur in de vriezer wordt op peil gehouden door de ingebouwde sensoren. Deze sensoren meten continu de temperatuur en passen deze aan wanneer het nodig is. Zo verbruikt uw vriezer nooit meer energie dan nodig is en zijn de etenswaren altijd op de juiste temperatuur ingevroren. 

Hygiëne+ filter houdt de lucht schoon

Met deze techniek wordt de luchtcirculatie gefilterd en verdwijnen nare geurtjes die voedsel aan kunnen tasten. En dat niet alleen, ook het grootste deel van de aanwezige bacteriën verdwijnt. Hierdoor geniet u altijd van vers en goed bewaard voedsel.

×