De stijlvolle afzuigkappen van Candy - KeukenConcurrent
Candy afzuigkappen
Zoeken

Afzuigkappen van Candy: functioneel en stijlvol in één

De afzuigkappen van Candy

Een afzuigkap is een essentieel onderdeel van de keuken om vervelende etensluchten te voorkomen. Tegenwoordig is een afzuigkap niet alleen meer functioneel, maar ook een ware toevoeging aan het design van uw keuken. De afzuigkappen van Candy kenmerken zich door hoge prestaties, functionaliteit en een modern design.

Hoge prestaties en functionaliteit

De afzuigkappen van Candy zijn geschikt voor zowel luchtafvoer als voor externe luchtcirculatie. De afzuigcapaciteit ligt tussen 125m3/u en 545m3/u. De afzuigcapaciteit verschilt per model. Zo kunt u kiezen voor een geschikte capaciteit voor uw keuken en zijn vervelende etensluchten verleden tijd. Iedere afzuigkap is namelijk van hoge kwaliteit en de verschillende modellen presteren stuk voor stuk op hoog niveau. Bovendien wordt iedere afzuigkap geleverd met de gepaste koolstoffilters en een adapter om de afvoer van de kookluchten eenvoudig te regelen. Bovendien is de vetfilter eenvoudig schoon te houden. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd uit de afzuigkap en de filter kan bovendien in de vaatwasser worden schoongemaakt.

Kies een afzuigkap die past bij uw keuken

Er zijn veel mogelijkheden, waardoor u kunt kiezen voor een model dat past bij uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher die opvalt in uw keuken of kies juist voor een subtiel, ingebouwd design. Een inbouwmodel is onopvallend en subtiel weggewerkt in het design van uw keuken, waardoor deze niet in het oog springt. Vooral bij kleine keukenruimtes is dit een goede oplossing. De afzuigkap hangt zo niet in de weg en bovendien wordt het ruimtelijke aspect van de keuken bevorderd. Heeft u meer ruimte tot uw beschikking? Kies dan voor een wand afzuigkap of een eiland afzuigkap. Een wand afzuigkap is geschikt voor de meeste type keukens, zoals de naam al zegt wordt de afzuigkap aan de wand gemonteerd. Een eiland afzuigkap is bedoeld om boven een kookeiland te hangen.

Een Candy afzuigkap als stijlvolle toevoeging

Naast de functionele eigenschap van een afzuigkap, kan deze ook een stijlvolle toevoeging vormen voor uw keuken. Candy hecht belang aan design en dit wordt gekenmerkt via een fraai en tijdloos design. Alle afzuigkappen zijn afgewerkt met een hoogwaardig Inox die de vormgeving nog meer accentueert. De toetsen met achtergrondverlichting op sommige van onze modellen vereenvoudigen de bediening.

De perfecte Candy afzuigkap voor uw keuken

Wilt u een functionele en stijlvolle afzuigkap toevoegen aan het design van uw keuken? Bekijk dan de verschillende afzuigkappen van Candy op onze website of in onze winkels en kies voor een model dat bij uw wensen en budget past. Bij ons bent u gegarandeerd van de laagste prijs van Nederland! Dus kom direct langs of plan een afspraak!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×