Candy magnetrons

Candy magnetron

Gemak en design in één: Candy magnetrons

De magnetrons van Candy helpen u om nog meer uit uw gerechten te halen. Deze magnetrons gaan verder dan alleen het opwarmen van uw maaltijd of het ontdooien van bevroren etenswaren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook perfect grillen met deze magnetrons. Afhankelijk van het model zijn er wel 3 tot 6 verschillende kookstijlen beschikbaar. Daarnaast beschikken de magnetrons over een groot aantal automatische menu’s. Hiermee bent u slechts één druk op de knoppen verwijderd van alledaagse kookopdrachten. In totaal zijn er zo’n 8 tot 10 automatische menu’s waar u uit kunt kiezen. Het gemakkelijk bereiden van een maaltijd heeft u met deze magnetrons dus binnen handbereik.

De mogelijkheden van Candy

De Candy serie heeft verschillende soorten magnetrons. Kiest u het liefst voor een standaarduitvoering? Het 20 liter model voorziet u van alle essentiële mogelijkheden van een magnetron. Heeft u behoefte aan meer? Kies dan voor de 25 liter uitvoering. Het grotere model zorgt voor extra ruimte en meer gebruiksgemak.

Daarnaast heeft Candy ook multifunctionele magnetrons met ovenfuncties voor degenen die graag al het gemak in één combineren. Dit toestel heeft een capaciteit van 44 liter en beschikt over maar liefst 13 voorgeprogrammeerde automatische menu’s. Bovendien is dit multifunctionele model voorzien van enkele extra specificaties. De magnetron beschikt over een touch display voor extra gebruiksgemak en twee bedieningsknoppen om deze met precisie te kunnen bedienen. Daarnaast heeft dit model een soft close systeem, waardoor de deur van de magnetron geluidloos sluit.

Het design van Candy magnetrons

Naast het grote gebruiksgemak van deze serie, zijn de magnetrons ook zeer stijlvol. Alle modellen zijn volledig afgewerkt in Inox. U kunt kiezen voor een model met of zonder frame, hiermee bepaalt u zelf of de aanwezigheid van het toestel wordt benadrukt of niet.

Kies voor een subtiel, frameless model als u de magnetron in het design van uw keuken wilt laten verdwijnen. Wilt u de aanwezigheid van het apparaat juist bedrukken? Kies dan voor een model met frame als stijlvolle toevoeging aan uw keukeninterieur.

×