Candy magnetrons voor de Laagste prijs! - Keukenconcurrent
Candy magnetrons
Zoeken

Candy magnetrons

Gemak en design in één: Candy magnetrons

De magnetrons van Candy helpen u om nog meer uit uw gerechten te halen. Deze magnetrons gaan verder dan alleen het opwarmen van uw maaltijd of het ontdooien van bevroren etenswaren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook perfect grillen met deze magnetrons. Afhankelijk van het model zijn er wel 3 tot 6 verschillende kookstijlen beschikbaar. Daarnaast beschikken de magnetrons over een groot aantal automatische menu’s. Hiermee bent u slechts één druk op de knoppen verwijderd van alledaagse kookopdrachten. In totaal zijn er zo’n 8 tot 10 automatische menu’s waar u uit kunt kiezen. Het gemakkelijk bereiden van een maaltijd heeft u met deze magnetrons dus binnen handbereik.

De mogelijkheden van Candy

De Candy serie heeft verschillende soorten magnetrons. Kiest u het liefst voor een standaarduitvoering? Het 20 liter model voorziet u van alle essentiële mogelijkheden van een magnetron. Heeft u behoefte aan meer? Kies dan voor de 25 liter uitvoering. Het grotere model zorgt voor extra ruimte en meer gebruiksgemak.

Daarnaast heeft Candy ook multifunctionele magnetrons met ovenfuncties voor degenen die graag al het gemak in één combineren. Dit toestel heeft een capaciteit van 44 liter en beschikt over maar liefst 13 voorgeprogrammeerde automatische menu’s. Bovendien is dit multifunctionele model voorzien van enkele extra specificaties. De magnetron beschikt over een touch display voor extra gebruiksgemak en twee bedieningsknoppen om deze met precisie te kunnen bedienen. Daarnaast heeft dit model een soft close systeem, waardoor de deur van de magnetron geluidloos sluit.

Het design van Candy magnetrons

Naast het grote gebruiksgemak van deze serie, zijn de magnetrons ook zeer stijlvol. Alle modellen zijn volledig afgewerkt in Inox. U kunt kiezen voor een model met of zonder frame, hiermee bepaalt u zelf of de aanwezigheid van het toestel wordt benadrukt of niet.

Kies voor een subtiel, frameless model als u de magnetron in het design van uw keuken wilt laten verdwijnen. Wilt u de aanwezigheid van het apparaat juist bedrukken? Kies dan voor een model met frame als stijlvolle toevoeging aan uw keukeninterieur.

De perfecte Candy magnetron voor uw keuken

Wilt u een Candy magnetron toevoegen aan uw keukeninterieur? Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website en kies voor een model dat bij uw keuken en uw kookstijl past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u de magnetron bij onze winkels bestellen en profiteert u bovendien van onze laagste prijsgarantie.

Voor vragen en advies staan onze deskundige adviseurs voor u klaar.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×