Candy ovens

Candy oven

Breng meer warmte in uw keuken met een Candy oven

Met een Candy oven bereidt u de heerlijkste ovengerechten. De energiezuinige oven heeft een strak design en beschikt over diverse extra functies. Daarnaast hebben de ovens van Candy een grote capaciteit. De kleinste modellen hebben een capaciteit van 65 liter. Dat is goed voor 2 pizza's, een ruime ovenschotel of om de lekkerste gebakjes in klaar te maken. Bovendien zijn ze energiezuinig en voorzien van een A+ label. Daarnaast hebben de ovens een strak, modern design en zijn werkelijk een lust voor het oog. Een Candy oven is een echte toevoeging aan uw keukendesign.

Extra kenmerken van Candy ovens

De ovens van Candy hebben enkele kenmerken die het gebruiksgemak nog verder verhogen. Zo beschikken de ovens over het anti fingerprint Inox. Hiermee voorkomt u een oven vol met vette vingerafdrukken en hoeft u de oven niet na ieder gebruik schoon te maken. De oven kan worden bediend aan de hand van het Touch display. Hierdoor is de oven gemakkelijk te bedienen en daarnaast zorgt dit voor een strakke uitstraling van de oven.

Veiligheid Candy ovens

Ook qua veiligheid is de Candy oven goed uitgerust. De ovens hebben een mantelkoeling wat betekent dat de buitenkant van de oven dezelfde koele temperatuur behoudt, ook tijdens langdurig gebruik of een programma met hoge temperaturen. Zo voorkomt u dat u of bijvoorbeeld uw kleine kinderen hun vingers verbranden aan de ovendeur.

×