Candy vaatwassers

Candy vaatwasser

De Candy vaatwasser: snel en energiezuinig een schone vaat

Met de Candy vaatwasser wordt uw vaat snel en efficiënt afgewassen. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van allerlei technologieën zodat uw servies wordt afgewassen zoals u dat wilt. Het merk biedt verschillende modellen en functies. Overweegt u een Candy vaatwasser? Wij vertellen u hier meer over deze snelle en slimme afwasmachine.

Het merk Candy

Candy is een Italiaans merk dat internationaal bekend staat om haar huishoudelijke apparaten met geavanceerde technologieën. Het merk bestaat al sinds 1945, toen het haar eerste wasmachine op de markt bracht, en heeft daardoor decennia lange ervaring met het ontwikkelen van efficiënte en gebruiksvriendelijke apparaten. Het eenvoudige en moderne design van de apparaten past bovendien in vrijwel iedere keuken.

Verschillende modellen

Candy biedt verschillende modellen vaatwassers. Zo heeft u allereerst de keuze of u een losstaande of geïntegreerde afwasmachine wilt. Daarnaast zijn er afwasmachines in verschillende maten. Zo is de Candy vaatwasser voor het tafelblad ideaal wanneer je een kleinere keuken of een kleiner huishouden hebt. Voor grote gezinnen zijn er juist extra grote vaatwassers. De vaatwassers zijn uitgevoerd in aluminium, RVS en zilver.

Op uw wenken bediend met de Candy vaatwasser

Candy vaatwassers staan bekend om hun geavanceerde technologieën. Hierdooor wordt uw vaat gewassen zoals u dat wilt. Dankzij het halve belading programma wordt, wanneer u maar een halve vaat wast, ook maar de helft van het water en de stroom gebruikt. De Aquasensor zorgt ervoor dat de hoeveelheid water wordt aangepast aan de hoeveelheid vuil die op de vaat zit. De Candy vaatwassers zijn voorzien van energielabel A+ of A++ en hebben bovendien een Eco stand waarmee u op een energiezuinige manier afwast.

×