Gasfornuizen

Gasfornuizen

Een gasfornuis als belangrijkste element

Een gasfornuis is niet alleen functioneel, maar ook een smaakvolle toevoeging aan uw keuken. Keuken Concurrent biedt gasfornuizen in verschillende vormen en maten. Wij geven u graag meer informatie over ons uiteenlopende aanbod gasfornuizen.

Met welke aandachtspunten moet u rekening houden?

Als u over het design van uw gasfornuis heeft besloten, blijft er nog een groot aantal keuzemogelijkheden over. Om het gasfornuis te vinden dat het beste bij uw manier van koken past, kunt u rekening houden met de volgende aandachtspunten.

  • Formaat. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een gasfornuis dat variëert van 897 tot 1000 millimeter breed.
  • Aantal branders. Als u regelmatig veel eters over de vloer heeft of houdt van uitgebreid koken, dan is een gasfornuis met zes branders wellicht wat voor u.
  • Wokbrander. Kookt u graag met grote (wok)pannen? Dan kunt u overwegen een gasfornuis met wokbrander aan te schaffen. Deze is speciaal ontworpen voor het gebruik van grote pannen.
  • Ovens. Veel gasfornuizen zijn voorzien van één of twee ovens. Het voordeel van een dubbele oven is een snellere opwarmtijd, maar in een grote oven past meer. Bekijk daarnaast ook de functies die een oven te bieden heeft.

Welk gasfornuis past bij uw keuken?

KeukenConcurrent biedt gasfornuizen in verschillende kleuren en materialen. Vanzelfsprekend kunt u het model kiezen dat het beste aansluit bij uw keuken. De RVS of antraciet modellen passen bijvoorbeeld uitstekend in een industriële keuken, terwijl een wit gasfornuis perfect aansluit in een klassieke of landelijke keuken. Onze gasfornuizen zijn van kwalitatieve merken zoals Falcon, La Germania, Bertazzoni en Boretti.

Afspraak maken bij Keukenconcurrent

Maak een afspraak

Laat je inspireren en adviseren tijdens een afspraak bij Keukenconcurrent.

×