Gratis Keukenmagazine

Lees alles over de verschillende keukenapparatuur en - merken in ons GRATIS magazine

Ignis keukenapparatuur

Ignis apparatuur bij KeukenConcurrent

Ignis: betrouwbaarheid en kwaliteit in één

Het keukenmerk Ignis is ontstaan in de jaren ’40, de tijd waarin de Italiaanse revolutie in de Europese keuken plaatsvond. De naam vindt zijn oorsprong in het Latijn, waar Ignis ‘vuur’ betekent. Vuur was natuurlijk een belangrijk element bij het bereiden van typische Italiaanse gerechten, waaronder pizza en pasta. Tot op de dag van vandaag weet het merk zich constant te vernieuwen en volgt het de keukentrends op de voet. Hier leest u meer over het keukenmerk Ignis.

Waar staat Ignis voor?

Zoals hierboven benoemd, kenmerkt Ignis zich omdat het altijd up-to-date is en zijn keukenapparatuur constant vernieuwt. Eenvoudige oplossingen zorgen ervoor dat de keukenapparatuur voorzien is van innovatieve technologieën en een modern design. Hierdoor biedt Ignis betaalbare kwaliteit, gecombineerd met een jonge en levenslustige uitstraling. Bovendien is Ignis zich ook bewust van externe factoren, zoals milieuvraagstukken. De duurzame apparatuur zorgt voor een dagelijkse besparing van waardevolle hulpbronnen, waardoor het merk zeer milieuvriendelijk is.

De keukenapparatuur van Ignis

Ignis heeft een breed assortiment, waarmee u de gehele keuken in een stijlvolle, uniforme manier kunt inrichten. De jonge en moderne uitstraling van de keukenapparaten van Ignis zorgt voor een verfrissende look van uw keuken en dat koken een plezierige bezigheid wordt. De intelligente ontwerpen van de diverse apparaten zorgen voor een hoge gebruiksvriendelijkheid, waardoor u in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel zet. Bovendien zorgen de innovatieve technologieën ervoor dat koken nu nog gemakkelijker wordt.

Kom naar de winkel

Bent u enthousiast geworden over de keukenapparatuur van Ignis en wilt u de apparatuur met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze winkels. Hier kunt u bovendien goed zien hoe Ignis apparatuur werkt en staan onze deskundige adviseurs voor u klaar.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.