Indesit Afzuigkappen

Indesit Afzuigkap

Indesit afzuigkappen laten geuren en kookdampen geruisloos verdwijnen

Indesit afzuigkappen laten alle geurtjes en dampen die tijdens het koken ontstaan, compleet en in stilte verdwijnen. De afzuigkappen filteren de lucht en maken uw keuken vet- en rookvrij. Tijdens en na het koken geniet u van een frisse en geurvrije keuken. Bovendien is een Indesit afzuigkap ook een mooi accessoire in uw keuken. Lees meer over de verschillende typen Indesit afzuigkappen bij KeukenConcurrent.

Een afzuigkap voor elke keuken

Bij Indesit vindt u voor elke keuken de juiste afzuigkap. Een eilandkap met een hoog vermogen bijvoorbeeld, zodat geuren zich niet verder de woonruimte in verspreiden. Of een onderbouwmodel dat onder een keukenkast past en weinig ruimte inneemt. Houdt u van een afzuigkap die gezien mag worden? Bekijk dan eens de decoratieve wandafzuigkappen en de schouwmodellen. Indesit biedt een ruim assortiment afzuigkappen aan voor iedere keuken.

 

Waar moet u op letten bij aanschaf van een afzuigkap?

Als u op zoek gaat naar een afzuigkap, dan is er een aantal zaken waar u op moet letten. Bij Indesit kunt u kiezen voor een afzuigkap met een afvoer of filter. Met een afvoer laat u dampen en geuren naar buiten afvoeren. Een andere mogelijkheid is recirculatie waarbij de kooklucht wordt afgezogen en gefilterd weer terug in de ruimte gebracht. Bekijkt u zelf wat het beste bij uw woonruimte en uw budget past. Ook hebben afzuigkappen verschillende geluidsniveaus, energieklassen en verschillende niveaus van maximale luchtstroom. Zo is het geluidsniveau bij een open of eilandkeuken van groter belang dan in een afgesloten keuken.

Meer informatie over Indesit afzuigkappen

Wilt u meer weten over de afzuigkappen van Indesit? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Indesit afzuigkappen met eigen ogen.

×