Indesit Gasfornuizen

Indesit gasfornuis

Combinatie van stijl en kookgemak

Indesit fornuizen bieden de perfecte combinatie van stijlvol design en kookgemak. De geïntegreerde oven en de gaskookplaat zorgen ervoor dat u uw gerechten gemakkelijk bereidt met een Indesit gasfornuis. De oven heeft diverse geavanceerde functies die het koken nog leuker en gemakkelijker maken. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder voor meer informatie!

De geavanceerde technologieën van de oven

De gasfornuizen van Indesit zijn voorzien van een functionele oven waarmee u de heerlijkste gerechten op tafel zet. Bent u op zoek naar een bepaalde functie? Lees hier meer over de verschillende technologieën waar u uit kunt kiezen bij Indesit.

Multicooking

Deze technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw oven, waardoor u tot wel drie gerechten tegelijkertijd bereidt in de oven. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook energie.

Pizza-programma

Houdt u ook van een heerlijke pizza? Met deze functie bent u verzekerd van een knapperige korst en een smaakvolle laag kaas. De oven verwarmt zich extra snel dankzij deze functie en zorgt voor een perfecte verdeling van de warmte door de oven. Dit zorgt voor een snelle en perfecte bereiding van uw pizza.

Grillfunctie

Grill een heerlijk stuk vlees, vis of ander gerecht met deze functie en geniet van de perfecte bereiding.

Defrost

Snel en efficiënt ontdooien in uw oven: dat kan met Indesit. Doordat de lucht op kamertemperatuur aan de binnenkant van uw oven circuleert, kan uw maaltijd snel ontdooien.

Fast cooking

Bent u ook te ongeduldig om uw oven voor te verwarmen? Dan biedt deze functie de perfecte oplossing voor u! Hierbij is het niet langer nodig om de oven voor te verwarmen en kunt u direct beginnen met de bereiding van uw gerecht.

×