Indesit koel/vriescombinaties

Indesit koel/vriescombinaties

Met een Indesit koelvries/combinatie heeft u altijd vers eten

Met een Indesit koelvries/combinatie geniet u van een ruime koelkast gecombineerd met een vriezer, zodat u altijd voldoende en verse etenswaar in huis heeft. De tweedeurs apparaten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en voorzien van de nieuwste technologieën voor optimaal gebruiksgemak. Lees meer over de Indesit koelvries/combinaties bij KeukenConcurrent.

Een model voor elke keuken

Indesit koelvries/combinaties zijn in diverse modellen verkrijgbaar. Allereerst kunt u kiezen uit een vrijstaand of inbouwapparaat. De vrijstaande modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan rvs voor een stoere look, zilver voor een chique uitstraling of wit voor een frisse toevoeging aan uw keuken. Afhankelijk van uw beschikbare ruimte en de grootte van uw huishouden, kiest u uit verschillende formaten die variëren van 60 tot 80 cm breed en 160 tot 200 cm hoog. Voor elke keuken en elk huishouden is wel een passend model te vinden.

 

Optimaal gebruiksgemak met Indesit

Met een koelvries/combinatie van Indesit geniet u van allerlei gebruiksgemakken. Zoals van het Low Frost-ontwerp van de Indesit vriezer. Dit betekent dat een verdamper in combinatie met glazen lades de ijsvorming beperkt. Hierdoor is ontdooien nauwelijks of minder vaak nodig. Ook kunt u met de vriezer gemakkelijk grote etenswaren bewaren door de bovenste lades te verwijderen. Daarnaast meet een sensor voortdurend de luchtvochtigheid in de koelkast die vervolgens automatisch aangepast wordt. Dit voorkomt uitdroging van voedingswaren. Dankzij de technologie voor stil koelen, is het geluidsniveau van de koelkast zo laag dat u het apparaat nauwelijks hoort.

Meer informatie over Indesit koelvries/combinaties?

Wilt u meer weten over de koelvries/combinaties van Indesit? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms waar u de verschillende modellen en kleuren Indesit koelvries/combinaties op uw gemak kunt bekijken.

×