Indesit Ovens

Indesit oven

Indesit ovens: gegarandeerd lekkere ovenmaaltijd

Een Indesit oven haalt luxe en gemak naar uw keuken dankzij de verschillende extra functies. Het assortiment bij KeukenConcurrent is zeer breed waardoor er vrijwel altijd een geschikte Indesit oven tussen zal zitten. Er is een grote keuze aan inbouw ovens. Met een Indesit oven geniet u gegarandeerd van een perfect bereide ovenmaaltijd. Bent u benieuwd naar de ovens van Indesit? Leest u hier dan verder.

Een oven is haast niet meer weg te denken uit uw keuken door alle gemakken die erbij komen kijken. De ovens van Indesit zijn voorzien van speciale zelfreinigende technologieën en hebben veel verschillende kookfuncties die voldoen aan al uw kookwensen. U vertrouwt erop dat uw eten goed wordt bereid als u het in de oven stopt en daarom is het ook belangrijk de juiste keuze te maken. Of u nu allerlei extra functies wilt of alleen de standaardfuncties, bij Indesit heeft u genoeg keuze.

Extra functies

Er zijn verschillende extra functies waaruit u kunt kiezen als u gaat bepalen welke oven u wilt. Om meer overzicht te creëren zetten wij een aantal extra functies voor u op een rijtje.

Turn&Cook

Met de Turn&Cook functie geniet u niet alleen van de maaltijden, maar profiteert u ook van het moeiteloos verlopen van het koken. Met meer dan tachtig recepten die slechts binnen één uur klaar zijn, profiteert u van makkelijke én lekkere recepten.

Multilevel

Heeft u meerdere gerechten voor in de oven die tegelijk klaar moeten zijn? Geen probleem met het Multilevel-ontwerp. Met dit ontwerp kunt u op verschillende rekken het eten bereiden zonder dat de geuren en smaken met elkaar mengen.

Click&Clean

Door veel gebruik te maken van uw oven wordt deze natuurlijk ook sneller vies. Maar het schoonmaken van de oven is zeer makkelijk dankzij het Click&Clean systeem. Hiermee verwijdert u eenvoudig het glaspaneel aan de voorkant en kunt u er snel een doekje overheen halen.

XL Cooking

Bereid u graag grote gerechten? Dat is geen probleem met de XL Cooking functie. Met deze functie heeft u alle ruimte om het eten perfect te bereiden, maar bent u er ook zeker van dat bijvoorbeeld grote stukken vlees gaar worden. Ideaal als u voor een grote groep kookt!

Zelfreinigende technieken

Om het gebruik van een oven nog makkelijker te maken, bestaan er verschillende Indesit ovens met zelfreinigende technieken. Zo kunt u een oven kiezen met een katalytisch systeem. Deze wanden zijn op de normale wanden geplaatst en zijn vetabsorberend. Zo hoeft u niet na elke maaltijd de wanden van uw oven schoon te maken. Met de hydrolyse technologie wordt het vuil door middel van stoom losgeweekt waardoor u het makkelijk met een doekje kunt schoonmaken.

 

×