Koelkasten

Koelkasten in allerlei soorten en formaten

Een koelkast is een essentieel onderdeel van iedere keuken en behoort tot de standaarduitrusting. Koelkasten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten zodat er voor iedereen een geschikt model te vinden is. Maar uit welke modellen kun je precies kiezen? En waar moet je nu op letten wanneer je een koelkast koopt? Wij vertellen je hier graag meer over.

Het ontwerp

Een koelkast moet passen bij de stijl van jouw keuken en daarom is het belangrijk dat je een model kiest met een passend ontwerp. Van strakke tot ronde modellen, de mogelijkheden lijken eindeloos. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inbouwmodel. Deze sluit naadloos aan bij jouw keukenkastjes waardoor de keuken één geheel vormt.

Het formaat en de inhoud

Naast het ontwerp, speelt ook het formaat een grote rol. Logischerwijs geldt dat wanneer je met veel mensen gebruik maakt van de koelkast, een groter formaat nodig is dan wanneer je er alleen gebruik van maakt. Ook de manier waarop je jouw koelkast gebruikt is bepalend voor het formaat. Wanneer je bijvoorbeeld veel versproducten tegelijk wilt koel houden, is een groter formaat handiger. Bij KeukenConcurrent varieert de netto inhoud van 130 tot 320 liter. Let daarnaast ook op de indeling. Heb je bijvoorbeeld wel voldoende groentelades, plateaus of flessenrekken?

Het geluidsniveau

Een koelkast maakt geluid wanneer deze aanslaat. Dit kan storend zijn, helemaal wanneer je een open keuken heeft. Daarom is het slim om te letten op het geluidsniveau. Een inbouwmodel maakt het minste lawaai.

Een energiezuinige koelkast

Wanneer je voor een energiezuinig model kiest, kun je zeker verschil zien op jouw energierekening. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar zo ga je ook duurzaam om met onze energiebronnen. Hoe energiezuinig de koelkast is, kun je vinden op het energielabel.

Afspraak maken bij Keukenconcurrent

Maak een afspraak

Laat je inspireren en adviseren tijdens een afspraak bij Keukenconcurrent.

×