Inbouw koffiemachines

Koffiezetapparaten

Inbouw koffiemachines: mooi, handig en lekker

Met een inbouw koffiemachine krijgt uw keuken een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt een inbouw koffiemachine voor de ultieme barista ervaring. Of u nu zin heeft in een heerlijk kopje cappuccino of latte macciato, u geniet gegarandeerd! Twijfelt u of een inbouw koffiemachine iets voor u is? Lees dan verder, wij vertellen u hier graag meer over.

Verschillende soorten

Inbouw koffiemachines verschillen van elkaar wat betreft diverse aspecten.

  • Het ontwerp. Het ontwerp verschilt per model. Over het algemeen hebben ze een moderne uitstraling dankzij het elegante, stijlvolle en glanzende ontwerp.
  • Verschillende soorten koffie. Het ene apparaat kan een grote verscheidenheid aan drankjes serveren terwijl bij het andere apparaat de keuze wat beperkter is. Bedenk dus vooraf goed welke koffie u lekker vindt en let hierop bij de aanschaf.
  • Waterreservoir of constante watertoevoer. Wanneer de inbouw koffiemachine veel gebruikt wordt, is het wellicht verstandig om deze aan te sluiten op een constante watertoevoer. Hierdoor hoeft u zelf geen water meer toe te voegen, wat wel het geval is bij een waterreservoir. Wanneer u voor een waterreservoir kiest, let dan op de inhoud hiervan.
  • Het soort bediening. De bediening kan per exemplaar verschillen. Kies bijvoorbeeld voor druktoetsen of juist voor elektronische touchcontrol.
  • Functies. Sommige inbouw koffiemachines beschikken over bepaalde functies die weer niet beschikbaar zijn op andere machines. Denk hierbij aan instellingen zoals de temperatuur en sterkte van de koffie, de maalgraad, de dichtheid van het schuim of een ontkalkingsprogramma.

Is een inbouw koffiemachine iets voor u?

Inbouw koffiemachines zien er prachtig uit en bieden veel gemak. U kunt er binnen mum van tijd heerlijke verschillende kopjes koffie mee klaarmaken. Met maar één druk op de knop bent u namelijk voorzien van een lekker bakje koffie. Toch koopt u dit handige en mooie apparaat niet zomaar. Inbouw koffiemachines zijn namelijk duurder dan vrijstaande koffiemachines en nemen kastruimte in beslag. U moet dus ruimte over hebben in een keukenmodule.

 

×