Gas op glas kookplaten

Gas op glas kookplaat

Gas op glas kookplaten: gemakkelijk schoon te maken

Met een gas op glas kookplaat geniet u van de voordelen van een gaskookplaat én hoeft u niet lang te schrobben om uw kookplaat schoon te maken. De gaspitten zijn namelijk bij een gas op glas kookplaat bovenop een glasplaat geplaatst en zijn ieder voorzien van een eigen pannendrager. Daarnaast ziet dit type kookplaat er prachtig uit. Wij vertellen u graag meer over deze manier van koken.

De voordelen op een rijtje

Naast het gemakkelijk schoonmaken, biedt een gas op glas kookplaat nog andere voordelen:

  • Energiezuinig. Koken op gas is zeer energiezuinig. Koken met een gas op glas kookplaat is nóg milieuvriendelijker omdat de glasplaat over de gaspitten heen ligt. Hierdoor kan er vrijwel geen warmte wegstromen.
  • Het ontwerp. Een gas op glas kookplaat heeft een moderne uitstraling en is vaak strak afgewerkt. Hierdoor is een gas op glas kookplaat een mooie toevoeging aan iedere keuken. De verschillende designs bieden de mogelijkheid om voor een passende gas op glas kookplaat te kiezen.
  • Geen speciale pannen nodig. Voor deze manier van koken hoeft u geen nieuwe pannenset aan te schaffen.

Snel en eenvoudig een schone kookplaat

Een traditionele gaskookplaat is moeilijk schoon te maken. De ingebrande etensrestjes zitten namelijk vaak in de moeilijkste hoekjes waardoor u lang moet schrobben totdat de kookplaat én het metalen rooster er weer netjes uit zien. Met een gas op glas kookplaat is dit is verleden tijd. Deze is namelijk voorzien van een glaskeramische vangschaal. Deze ondergrond is minder gevoelig voor het inbranden van etensrestjes en daardoor gemakkelijker schoon te maken.

Afspraak maken bij Keukenconcurrent

Maak een afspraak

Laat je inspireren en adviseren tijdens een afspraak bij Keukenconcurrent.

×