La Germania keukenapparatuur

La Germania keukenapparatuur

Italiaanse flair tegen een aantrekkelijke prijs

De keukenapparatuur van La Germania bestaat al meer dan een eeuw en is nog steeds een onderscheidend merk. Door Italiaanse flair met hoge kwaliteit te combineren heeft La Germania keukenapparatuur ontwikkeld die uitblinkt in de keuken. Wat ontstond als een lijn van fornuizen, is uiteindelijk een brede collectie met inbouwapparatuur en afzuigkappen geworden. Wij vertellen je hier meer over deze onderscheidende Italiaanse apparatuur van La Germania.

Over La Germania

In 1882 begon de familie Bertazzoni onder eigen naam fornuizen te produceren. De thuisbasis Guastalla lag aan de spoorlijn die Italië met Duitsland verbond. Toen men in 1909 naast Bertazzoni een tweede lijn fornuizen ging produceren is de naam La Germania geboren. Het merk voor keukenapparatuur met de onderscheidende Italiaanse flair tegen een aantrekkelijke prijs. Beproefde techniek zonder compromis aan kwaliteit.

Zekerheden van La Germania

  • De grootste ovens in hun klasse
  • Altijd vijf pitten waaronder een krachtige wokbrander in het midden
  • Toegankelijk qua prijs en tijdloos design
La Germania gasfornuis

Fornuizen

De fornuizen van La Germania staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn altijd voorzien van een elektrische oven en minstens vijf pitten, waaronder een krachtige wokbrander. Door de breedte van het fornuis, de grote knoppen en de ingebouwde oven heeft het fornuis een stoere uitstraling. De fornuizen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je vrijwel altijd een fornuis vindt die bij jouw keuken past.

La Germania afzuigkap

Snel en efficiënte afzuigkappen

Wil je een bijpassende afzuigkap bij de keukenapparatuur van La Germania? Bekijk dan ook de collectie afzuigkappen. Naast wandkappen heeft La Germania ook eilandkappen voor een goede oplossing boven een kookeiland. De afzuigkappen zorgen ervoor dat de kookluchtjes snel en efficiënt verdwijnen. Ook de afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Wil je bijvoorbeeld een rode afzuigkap, die bij je rode fornuis matcht? Geen probleem!

×