La Germania afzuigkappen met de laagste prijs - Keukenconcurrent
La Germania afzuigkappen
Zoeken

La Germania afzuigkap

Met de La Germania afzuigkap zijn kookluchtjes zo verdwenen

De afzuigkappen van La Germania zijn een handige en fijne aanvulling op de fornuizen en andere keukenapparatuur van dit Italiaanse merk. De verkregen expertise op het gebied van koken heeft het bedrijf goed gebruikt bij het ontwerpen en ontwikkelen van de La Germania afzuigkappen. Zo hebben ze een afzuigkap gecreëerd die snel en efficiënt kookdampen afvoert. Keuken Concurrent vertelt u er meer over.

De afzuigkap van La Germania

Heeft u heerlijk staan koken op uw fornuis, hangt vervolgens uw keuken en misschien wel de rest van uw woning vol met kookdampen. Met de afzuigkap van La Germania zijn die luchtjes zo verdwenen. De afzuigkap heeft drie verschillende standen zodat ook de meest hardnekkige luchtjes snel uw huis uit zijn. Daarnaast beschikt de La Germania afzuigkap over monteerbare koolstoffilters en is de afzuiging geschikt voor recirculatie. De afzuigkracht varieert per model van 600 tot 800 m3.

De Futura lijn

La Germania heeft momenteel één serie afzuigkappen: de Futura lijn die zich kenmerkt door een slanke en eigentijdse look. De lijn biedt verschillende opties. Heeft u weinig plek voor een afzuigkap of heeft u een klein fornuis? Dan is de afzuigkap van 60 cm breed een goede optie. Wilt u een bredere afzuigkap, dan biedt La Germania de 90 cm uitvoering. Bovendien heeft u de keuze uit een afzuigkap geheel van RVS of hetzelfde model met staal omgeven glas en metalen bedieningsknoppen.

Koken op een eiland

La Germania heeft ook rekening gehouden met eventuele eilandkokers. Ook hier moeten de kookluchtjes immers afgevoerd worden. De Futura serie biedt, naast de bovenstaande opties, twee eilandmodellen. Beiden modellen zijn 90 cm breed. Ook hier heeft u de keuze tussen een afzuigkap geheel in RVS of een afzuigkap met staal omgeven glas en metalen bedieningsknoppen.

Kom naar de winkel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de La Germania afzuigkappen of andere keukenapparatuur van La Germania? Kom dan naar de winkel. Hier kunt u de apparatuur met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs staan bovendien graag voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×