La Germania fornuis

La Germania gasfornuis

Kook de sterren van de hemel op een La Germania fornuis

Koken op een La Germania fornuis, wie wil dat nu niet? Op dit fornuis voelt u zich snel een Italiaanse fijnproever die de lekkerste gerechten op tafel weet te zetten. Niet alleen is koken op gas een fijne manier van koken, ook de stijl en de sfeer die het La Germania fornuis uitstraalt zorgt ervoor dat de keuken een fijne plek wordt om te koken. Bent u benieuwd naar dit fornuis? Lees er hier meer over.

Koken op een La Germania fornuis

Met een La Germania fornuis kookt u op gas. Dit is een prettige en natuurlijke manier van koken omdat u direct de temperatuur kunt aanpassen wanneer dit nodig is. Het fornuis is voorzien van een vlambeveiliging waardoor de gastoevoer afsluit wanneer de vlam dooft.

Koken en bakken in één fornuis

Kenmerkend voor een La Germania fornuis is de oven in het fornuis. Zo kunt u tegelijkertijd koken en bakken zonder dat u heen en weer hoeft te lopen. De oven is elektrisch waardoor u zeer precies de temperatuur kunt bepalen. Bovendien heeft een elektrische oven een hoog temperatuurbereik, namelijk tot wel 250 graden.

Een La Germania fornuis voor elke keuken

Een La Germania fornuis is een aanwinst voor elke keuken, ongeacht de grootte van de ruimte. De fornuizen zijn er in verschillende afmetingen én in verschillende kleuren zodat u altijd een fornuis kunt kiezen dat past bij de grootte en stijl van uw keuken. De hoge prijs-kwaliteitverhouding en de tijdloze uitstraling van het fornuis zorgen er daarnaast voor dat u lang kunt genieten van dit fornuis.

×