Novy keukenapparatuur

Novy keukenapparatuur

Novy: Innovatieve afzuigkappen en inductie van hoge kwaliteit

In 1965 bracht Novy de eerste afzuigkappen op de markt, die zich vanaf het begin al onderscheidden van de rest door hoge kwaliteit en innovatie. Novy is het eerste merk dat de revolutionaire techniek van randafzuiging ontdekte. Tot op de dag van vandaag onderscheidt Novy zich als een innovatief merk dat streeft naar de hoogste efficiëntie van afzuiging.

De filosofie van Novy 

Naast hoge prestaties en kwaliteit, vindt Novy het ook belangrijk om de eisen van de hedendaagse wensen tegemoet te komen. Tegenwoordig willen mensen niet alleen meer kwaliteit, maar ook design speelt een belangrijke rol bij het uitkiezen van keukenapparatuur. Novy streeft daarom naar de hoogste kwaliteit op alle gebieden. Zowel design, duurzaamheid, gebruiksgemak en een stille afzuiging: aan ieder detail wordt gedacht. Op deze manier is een afzuigkap van Novy een ware toevoeging aan uw keukendesign. Novy kenmerkt zich door drie zekerheden:

 1. Intelligente ventilatieoplossingen voor elke woonsituatie
 2. Checklist bij de keuze van uw Novy afzuigkap
 3. Maximaal comfort met een passende installatie

Stille technologie

Novy heeft enkele jaren geleden haar eigen geluiddempingssysteem ontwikkeld. Hierdoor zijn motorgeluiden en trillingen van de afzuiging beperkt tot een minimum. De functionele afzuigkap presteert hierdoor nog steeds op hoog niveau, maar u heeft geen last meer van het geluid. Zo kunt u genieten van de stilte in uw eigen keuken. Naast deze nieuwe ontwikkeling is Novy dagelijks bezig met het bedenken van creatieve en innovatieve verbeteringen voor de afzuigsystemen. Er wordt bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan het energieverbruik van de afzuigkap. De afzuigsystemen van Novy combineren lager energieverbruik met innovatieve, functionele technologieën.

De mogelijkheden van Novy

Novy heeft een breed assortiment aan verschillende modellen afzuigkappen. Hieronder lichten we enkele modellen voor u uit:

 • Novy EcoSmart label
  De serie EcoSmart bestaat uit een reeks modellen die nog efficiënter omgaan met energie. De afzuigkappen van deze serie verbruiken tot 85% minder energie. Een extra stille spaarzame motor is en ledverlichting zorgen ervoor dat het energieverbruik tijdens de werking van de afzuigkappen drastisch daalt.
 • InTouch: unieke communicatie tussen afzuigkap en kookplaat
  Een unieke functionaliteit die Novy heeft ontwikkeld, is InTouch. Hiermee kan de afzuigkap eenvoudig worden bediend vanaf de inductiekookplaat. Alle bedieningsknoppen bevinden zich namelijk op de inductiekookplaat, waardoor u gemakkelijk alle apparaten vanaf hetzelfde punt kunt bedienen.
 • UP_SIDE: dé werkbladafzuigkap in harmonie met Novy-dominosysteem
  Het ontwerp van deze bijzondere werkbladafzuigkap is zowel opvallend als ingetogen. De volledig in het werkblad geïntegreerde afzuigkap is alleen zichtbaar wanneer u dat wilt. De UP_SIDE zorgt voor een stille en efficiënte afzuiging van kookdampen vanuit het werkblad. De UP_SIDE kunt u perfect combineren met de Dominocollectie van Novy met geavanceerde inductietechnologie.
×