Novy afzuigkappen

Novy afzuigkap

Novy afzuigkappen: stil en krachtig

De afzuigkappen van Novy zijn al jaren toonaangevend in de keukenindustrie. Door te kiezen voor kwaliteit en innovatief beleid zijn de afzuigkappen van Novy perfect voor de eigentijdse keuken. Door het innovatief beleid biedt Novy niet alleen traditionele keukenventilatie, maar heeft u ook de keuze uit werkbladafzuiging, waarbij de afzuiging plaats vindt bij de kookplaat. Nieuwsgierig? Wij vertellen u hier meer over de afzuigkappen van Novy!

De stille afzuigkap van Novy

Novy ontwikkelt al afzuigkappen sinds 1965. Door de decennia lange ervaring heeft het merk zich enorm ontwikkeld op het gebied van efficiëntie en stilte. Doordat Novy randafzuiging uitvond en een eigen geluiddempingssysteem ontwierp, werden de afzuigkappen zeer efficiënt maar toch stil. Doordat de keuken tegenwoordig steeds meer als leefruimte wordt gebruikt, zijn de stille afzuigkappen van Novy een ideale manier om uw keuken te ventileren.

De verschillende modellen

Novy heeft een ruim aanbod afzuigkappen ontwikkeld waardoor er voor iedere keuken een passende afzuigkap te vinden is. Zo biedt het merk de traditionele schouwkappen voor wand, eiland en plafond. Daarnaast zijn er ook meer moderne vormen van keukenventilatie te vinden zoals inbouwunits, vlakschermen, werkbladafzuiging en Fusion, een stijlvolle in glas afgewerkte afzuigkap die volledig onzichtbaar te integreren is in een bovenkast met een minimale kastdiepte van slechts 32 cm. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Techniek gecombineerd met comfort

Novy blijft zich verder ontwikkelen. Tegenwoordig biedt het merk ook domino’s en inductieplaten die in contact staan met de afzuigkap. Zo kunt u met de InTouch technologie vanaf de inductieplaat eenvoudig uw afzuigkap bedienen. Dit zorgt voor extra bedieningsgemak en voor meer comfort in de keuken. Daarnaast biedt Novy afzuigkappen met een EcoSmart label die die 85% minder energie verbruiken en beschikken over automatische functies zoals een Auto-stop functie.

×