Novy inductie

Novy inductie

Kook met plezier

Novy inductie maakt koken voor u gemakkelijker én plezieriger. Maak bij ons kennis met de vooruitstrevende technologie van de kookplaten van Novy inductie. De specifieke voordelen van inductie geven u als kok alle ruimte om te koken zoals u dat wilt.

Waarom Novy inductie? 

InTouch InTouch van Novy inductie maakt het voor u mogelijk om vanaf uw kookplaat de afzuigkap te bedienen. Het biedt zowel ergonomische als praktische voordelen. Alle functies bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen. Zo heeft u volledige controle over de instelling van afzuigkap en kookplaat.

Een greep uit de functies van Novy inductie Snel en gemakkelijk het gewenste niveau selecteren op uw kookplaat? De Sliderbediening van Novy inductie maakt dit mogelijk. Meer vermogen tijdens het koken? Maak dan gebruik van de Powerfunctie of de Super Powerfunctie en geef de kookzone een extra boost. Een gerecht bereiden in een grote pan of braadslede? Met de Bridgefunctie koppelt u direct twee achter elkaar liggende zones tot één kookzone.

Koken met tijd     

Gerechten warm houden op 70 °C gedurende 2 uur? Met de warmhoudfunctie op de inductiekookplaat is dat een eitje! Gaat de telefoon of wordt er aangebeld? Zet met de Stop & Go functie de energietoevoer in één druk op de knop tijdelijk uit. De ingestelde niveaus worden gedurende 10 minuten onthouden. Daarnaast kunt u gebruik maken van de handige timerfunctie, bespaart u energie met de restwarmtefunctie en brengt u gerechten gemakkelijk aan de kook door de aankookautomaat.

×