Samsung combimagnetrons

Samsung combimagnetron

Samsung combimagnetrons

Samsung biedt het beste van beide werelden met de combimagnetron. Dit is een oven en magnetron in één, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Met oog voor detail gaat Samsung te werk om keukenapparatuur telkens weer van nieuwe, slimme functies te voorzien. Zo ook bij de combimagnetron, die een bijna onmisbare toevoeging is aan uw keuken. Lees hier meer over de mogelijkheden van Samsung combimagnetrons.

Ruime keuze in kleur en grootte

Een combimagnetron die perfect in uw keukeninterieur past is bij Samsung zeer eenvoudig te vinden, dankzij het grote aanbod aan stijlen, kleuren en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een volledig zwarte combimagnetron, maar ook een met zilveren accenten. Ook kunt u de inhoud van de combimagnetron aanpassen aan uw keukenruimte en het soort gerechten dat u bereidt: van een bescheiden 23 liter tot een zeer ruimtelijke 45. Kies de combimagnetron die het beste bij uw kookstijl en keuken past.

De slimme mogelijkheden

Samsung is altijd bezig met het vernieuwen van zijn keukenapparatuur, zodat u kunt genieten van de beste kookervaring. Zo zijn veel combimagnetrons voorzien van de HotBlast technologie, waarbij krachtige, hete lucht via verschillende kanten op het eten wordt geblazen. Hierdoor krijgt u een maaltijd die krokant van buiten is en zacht van binnen. De combimagnetron kan ook een gezondere oplossing zijn. Dankzij de SLIM FRY functie kunt van u gefrituurd eten genieten zonder een friteuse. Veel combimagnetrons bevatten een speciale gistfunctie zodat u op ieder moment van de dag heerlijk deeg, beslag of verse yoghurt kunt maken. Daarnaast zijn de combimagnetrons hygiënisch door het gebruik van keramische binnenwanden die bovendien makkelijk schoon te maken zijn.

Meer informatie over Samsung combimagnetrons

Wilt u meer weten over de Samsung combimagnetrons? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Samsung apparaten met eigen ogen.

×