Samsung koelkasten

Samsung Amerikaanse koelkast

De koelkasten van Samsung

Samsung biedt koelkasten met een strak design die prachtig binnen een moderne keukenstijl passen. Het merk heeft voor ieder huishouden een geschikte koelkast, of het nu voor een groot gezin is of enkel voor u en uw partner. Dankzij vooruitstrevende technologieën maakt u van uw koelkast meer dan alleen een plek om uw etenswaren in te bewaren. Lees hier meer over de mogelijkheden en de verschillende typen koelkasten.

Amerikaanse koelkast

In Amerika maken ze er al jaren gretig gebruik van, maar nu waait hij ook over naar Nederland: de extra grote koelkast met minstens twee deuren. Deze is niet alleen ontzettend handig, maar de Amerikaanse koelkast heeft ook een stijlvolle look. Bent u een liefhebber van ijswater? Veel Amerikaanse koelkasten bevatten een dispenser waarmee u gemakkelijk koud water met ijsblokjes maakt. Als u nog een stapje verder wilt gaan, kunt u kiezen voor de ingebouwde Samsung TV. Mogelijkheden zoals muziek luisteren via Spotify of uw favoriete programma bekijken tijdens het koken, zijn allemaal aanwezig. U kunt kiezen voor een koelkast met twee, drie of vier deuren. 

Koel-vriescombinaties

Met een koel-vriescombinatie heeft u alles in één en hij past mooi in iedere keuken. Dankzij de Precise Chef Cooling functie zorgt Samsung voor een stabiele koeling zodat al uw ingrediënten van optimale versheid worden voorzien. De koelkast en het vriescompartiment worden door een slimme technologie apart gekoeld, waardoor geuren niet mengen. Daarnaast kunt u de koelkast volledig indelen zoals u wilt, dankzij de verstelbare vakken in de deur. Zo heeft u geen last meer van producten die niet passen. 

Inbouwkoelkast

Met de inbouwkoelkasten van Samsung integreert u de koelkast volledig in uw keukeninterieur. De koelkast biedt voldoende ruimte om al uw etenswaren in op te bergen.  Met de koelkast en het vriescompartiment heeft u alles bij de hand. Dankzij de No Frost technologie voorkomt u ijsafzetting in uw vriezer, zodat ontdooien niet nodig is.

Van alle gemakken voorzien in de keuken

Samsung biedt alles wat u nodig hebt om in de keuken een lekkere maaltijd te bereiden. Zo biedt het merk koelkasten, ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Daardoor kunt u alle apparaten aanschaffen die u nodig heeft in de keuken. Bovendien zijn er verschillende modellen qua apparatuur, wat ervoor zorgt dat u altijd het ideale model kunt kiezen dat past bij uw keuken.

Meer informatie over Samsung koelkasten

Wilt u meer weten over de koelkasten van Samsung? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Samsung apparaten met eigen ogen.

×