Samsung ovens

Samsung oven

Samsung combimagnetrons

Wanneer u kiest voor een oven van Samsung, gaat u voor een kwalitatief hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs. De stijlvolle afwerking van de zwarte, roestvrijstalen ovens zorgen voor een luxe design en een moderne uitstraling in uw keuken. 

Groot en energiezuinig

De ovens hebben een capaciteit tot maar liefst 75 liter. Hierdoor is er altijd voldoende ruimte voor meerdere en grotere gerechten. Met de eco-stand gebruikt u de hele oven en geniet u nog steeds van de uitzonderlijke energieklasse A+. Samsung ovens zijn dus niet alleen functioneel, maar ook erg energiezuinig!

De innovatieve technologieën van Samsung

Vele ovens van Samsung zijn voorzien van Dual Cool. Deze innovatieve technologie geeft u volledige vrijheid in het bereiden van uw maaltijd, doordat u zowel boven als onder in de oven een zone heeft die u tegelijkertijd met afzonderlijke tijds- en temperatuurinstellingen kunt gebruiken. De flexibele deur zorgt ervoor dat de bovenste en onderste zones los van elkaar geopend kunnen worden. Hiermee bereidt u heel efficiënt verschillende gerechten en geniet u van optimale smaak. Voor grote gerechten kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de oven als één ruimte te gebruiken. Met een Samsung oven wordt het nog makkelijker om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. 

Van alle gemakken voorzien in de keuken

Samsung biedt niet alleen ovens, maar ook koelkasten, vriezers, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden vindt u bij Samsung. Bovendien zijn er van deze apparaten verschillende modellen, zodat u altijd het perfecte model kunt kiezen voor uw keuken. 

Meer informatie over Samsung ovens

Wilt u meer weten over de ovens van Samsung? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Samsung apparaten met eigen ogen.
 

×