Samsung vaatwassers

Samsung inbouwvaatwasser

Samsung vaatwassers

Samsung streeft met zijn vaatwassers naar het optimale resultaat. De stijlvolle en strakke designs zijn perfect te combineren met een moderne keuken. Met de slimme indeling en vooruitstrevende technologie haalt u het beste uit uw keukengerei en kunt u er lang van genieten. Lees hier alles over de mogelijkheden van Samsung vaatwassers.

Een perfecte indeling

In de vaatwassers van Samsung kunt u gemakkelijk al uw vaat kwijt. U heeft de keuze uit twee of drie rekken. Met twee rekken benut u de ruimte in de vaatwasser optimaal en gaan ook de grotere borden gemakkelijk in het rek. Het derde rek is ideaal om al uw bestek in te leggen, waardoor u in de onderste twee rekken genoeg ruimte overhoudt voor de andere vaat. De vaatwassers zijn uitgerust in een mooie, lichte kleur met een zilveren greep, waardoor deze in veel keukens goed tot hun recht komen.

Schoon en ruimtelijk

Dankzij de vooruitstrevende technologieën van Samsung, zoals de WaterWall technologie, is uw vaat niet alleen brandschoon, maar verspilt u ook geen water. Sommige vaatwassers beschikken over de Zone Booster technologie, waarbij hardnekkige etensresten worden verwijderd door het gebruik van vijf spuitstukken aan de rechterkant en drie aan de linkerkant. Ook kunt u kiezen voor een vaatwasser met een Air Flow Drying met Auto-Open functie, die ervoor zorgt dat uw vaatwasser vanzelf opengaat na de wasbeurt. Hierdoor ontsnapt de stoom en is uw vaat eerder droog. Indien u grotere borden in de vaatwasser wilt zetten, kunt u meer ruimte creëren door het bovenrek in hoogte te verstellen. Zo is al uw vaat in één wasbeurt schoon.

Meer informatie over Samsung vaatwassers

Wilt u meer weten over de vaatwassers van Samsung? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Samsung apparaten met eigen ogen.

×