Samsung ovens

Samsung vriezer

Samsung combimagnetrons

Wanneer u kiest voor een oven van Samsung, gaat u voor een kwalitatief hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs. De stijlvolle afwerking van de zwarte, roestvrijstalen ovens zorgen voor een luxe design en een moderne uitstraling in uw keuken. 

De innovatieve technologieën van Samsung

De vriezers van Samsung zijn voorzien van de Multi Flow Techniek. Deze techniek heeft Samsung ontworpen en zorgt ervoor dat er gekoelde lucht in alle delen van de vriezer stroomt. Hierdoor blijft de temperatuur in de vriezer constant en gelijkmatig verdeeld. Zelfs na het openen van de vriezer blijft de temperatuur door deze technologie gelijk. Dit zorgt ervoor dat de producten nooit ontdooien en dus langer vers blijven. Daarnaast zijn de vriezers voorzien van No Frost. Deze technologie van Samsung zorgt ervoor dat er nooit ijsvorming plaatsvindt in de koelkast. 

Direct genieten van uw ijs

Nooit meer hoeven wachten tot uw roomijs iets gesmolten en eetbaar is. Dat kan door het Soft Frost-deurvak. Dit vak houdt de optimale temperatuur aan om te voorkomen dat het ijs hard wordt of er ijskristallen vormen. Dit is ook ideaal wanneer u frisdranken op de juiste temperatuur wilt bewaren. 

Van alle gemakken voorzien in de keuken

Samsung biedt niet alleen vriezers, maar ook ovens, koelkasten, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Alles wat u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden biedt Samsung. Bovendien zijn er van deze apparaten verschillende varianten, zodat u altijd het perfecte model kunt kiezen voor uw keuken. 

Meer informatie over Samsung ovens

Wilt u meer weten over de vriezers van Samsung? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Samsung apparaten met eigen ogen.

 

×