Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkap

De afzuigkappen van Siemens

Siemens afzuigkappen zijn er in verschillende typen en vormen, en laten niets te wensen over. Efficiënt, stijlvol, stil en krachtig zijn de kenmerken van de Siemens afzuigkappen. De moderne motoren en de hoge afzuigcapaciteit zorgen ervoor dat alle geuren en dampen snel verdwijnen. En dat gebeurt ook nog eens geruisloos, zodat u gesprekken gewoon voort kunt zetten en het volume van de tv of muziek niet omhoog hoeft te draaien.

Welke type is geschikt voor uw keuken?

Het type afzuigkap dat bij u past is afhankelijk van de vormgeving van uw keuken en uw wensen. Lees hieronder meer over de verschillende typen Siemens afzuigkappen.

 • Wandschouwkap voor iedere keuken.
  Deze kap is voor veel keukens de optimale oplossing en wordt direct aan de wand boven de kookplaat bevestigd. U kunt kiezen uit extra’s zoals een extra intensiefstand of een cleanAir recirculatiesysteem.
 • De downdraft verdwijnt in het niets
  Siemens downdraft afzuigkappen komen pas tevoorschijn wanneer u ze nodig heeft. Tot die tijd zijn ze volledig weggewerkt in het werkblad. De prestaties zijn indrukwekkend.
 • Eiland schouwkappen en plafondunits
  De Siemens eiland schouwkappen passen met hun verfijnde design perfect bij elk kookeiland. Wilt u uw Siemens afzuigkap liever minder zichtbaar, dan kiest u voor een plafondunit direct in het plafond geïnstalleerd voor vrij zicht in uw keuken.
 • De inklapbare vlakschermkap
  Heeft u keukenkastjes boven uw fornuis of kookplaat, dan is een Siemens vlakschermkap de geschikte keuze voor u. Ingebouwd in een kastje wordt deze tijdens het koken naar buiten getrokken.

Techniek gecombineerd met comfort

Ondanks al hun diversiteit hebben Siemens afzuigkappen ook nog iets gemeenschappelijk. Ze beschikken over een moderne motor en combineren een hoge afzuigcapaciteit met een minimaal geluidsniveau. Met innovatieve filtersystemen voeren de Siemens afzuigkappen dampen, vet en geurtjes betrouwbaar af en zijn ze wereldwijd het meest effectief. En door hun tijdloos moderne design, hoogwaardige materialen en de solide afwerking kunt u volop genieten van de afzuigkappen van Siemens - gedurende de hele levensduur van uw apparaat.

 

×