Siemens iQ700

Siemens IQ700 keukenapparatuur

Strak en functioneel

Stijlvol, strak en snel te bedienen, dat zijn de kenmerken van de Siemens iQ700 serie. De keukenapparatuur van deze serie is voorzien van een strak design en is een ware toevoeging voor iedere keuken. Doordat de bedieningspanelen van alle apparaten van Siemens iQ700 op dezelfde hoogte zijn gemonteerd, kunt u de verschillende keukenapparaten prachtig met elkaar combineren. Verticale combinaties worden door de strakke belijningen een ware eyecatcher in uw keuken. Wilt u meer weten over de inbouwapparatuur van Siemens iQ700? Lees dan snel verder.

De keukenapparatuur van Siemens iQ700

De Siemens iQ700 serie kenmerkt zich niet alleen door een strak en stijlvol design, maar blinkt ook uit op het gebied van functionaliteit. De keukenapparatuur is voorzien van innovatieve technieken en handige snufjes, waardoor koken minder tijd kost en hierdoor nog leuker wordt. Zo kunt u met de iQ700 bakoven verschillende verwarmtechnieken met elkaar combineren, waardoor uw gerechten snel en perfect worden bereid. De variospeed functie zorgt ervoor dat u 50% van de baktijd kunt besparen, zonder dat het gerecht smaak verliest. Hiermee bespaart u zowel tijd als energie.

Speciale functies

Ook de afzuigkappen van Siemens iQ700 zijn voorzien van speciale functies. De afzuigkappen zijn namelijk niet alleen slijtvast, maar passen zich daarnaast ook automatisch aan, waardoor de juiste stand wordt ingeschakeld en u geen last heeft van vervelende etensluchten in uw keuken.

×