Siemens vaatwassers

Siemens vaatwasser

Vaatwassers van Siemens

Siemens vaatwassers staan voor innovatie en kwaliteit. Bovendien krijgt uw moderne keuken er een echte ‘eye catcher’ bij door de toevoeging van een strakke, stijlvolle Siemens vaatwasser. Intelligente programma’s en innovatieve functies maken het huishouden een leukere bezigheid.

Tijdbesparende functies van Siemens vaatwassers 

Siemens vaatwassers zijn niet alleen slim en zuinig; ze besparen u ook tijd. Dankzij de varioSpeed en turboSpeed technologieën kan de programmaduur tot de helft worden verkort. Daarnaast zijn ook alle Siemens vaatwassers voorzien van iSensoric. Zet het automatische programma aan en iSensoric doet de rest voor u. Dit intelligente systeem stuurt het was- en droogproces aan. Sensoren bepalen de hoeveelheid vaat en vervuiling, waar vervolgens de vaatwastijd, temperatuur en het waterverbruik op worden afgestemd. Tot slot droogt de vaat sneller en energiezuiniger dankzij het Zeolith®-droogsysteem.

iQ700 inbouwvaatwassers

Maak kennis met de iQ700 inbouwvaatwassers van Siemens. Het hele was- en droogproces was nog nooit zo snel, gemakkelijk en flexibel dankzij de geavanceerde technologie. Uw vaat is in minimale tijd perfect schoon en droog dankzij varioSpeedPlus. Daarnaast zorgt het brilliantShine systeem voor extra glanzende en droge glazen. Voor optimale binnenverlichting van de vaatwasser maakt u gebruik van emotionLight Pro met persoonlijke kleurinstelling. Snel zien wat de resterende tijd en programmastatus van de vaatwasser is? TimeLight projecteert deze informatie voor u op elk vloertype.

Home Connect 

Uit eten, boodschappen doen of een hele dag op pad? Een Siemens vaatwasser bedient u waar en wanneer u maar wilt met Home Connect. Via de Home Connect App beheert u de instellingen van de vaatwasser. Comfortabel en efficiënt, zodat u tijd overhoudt om meer uit het leven te halen. For a life less ordinary.

×