Siemens vriezers

Siemens vrieskast

Vriezers van Siemens

Siemens vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, designs en uitrustingsvarianten. Hebt u liever een vrijstaand of inbouwmodel? Moet de deur naar links of naar rechts draaien? De keuze is aan u. Siemens vriezers zijn van alle gemakken voorzien en zijn extra gebruiksvriendelijk dankzij het innovatieve design en het gebruik van de nieuwste technologieën.

De noFrost-techniek van Siemens vriezers

NoFrost van Siemens vriezers voorkomt ijsvorming in de diepvries en rijpvorming op uw etenswaren. Het luchtcirculatiesysteem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid optimaal blijft, terwijl uw levensmiddelen perfect bevroren blijven. Dankzij deze innovatieve technologie hoeft u de diepvries nooit meer handmatig te ontdooien.

Flexibele indeling

Afhankelijk van wat u wilt invriezen en hoeveel ruimte u daarvoor nodig hebt, kunt u het interieur van Siemens vriezers flexibel indelen. Zo kunt u bij vriezers met varioZone alle vriesvakken en de glazen plateaus tussen de schuiflades eenvoudig uit de vriezer halen en verplaatsen, indien gewenst. Wilt u grote, volumineuze levensmiddelen opbergen? De bigBox van Siemens vriezers maakt dit mogelijk. Deze bigBox biedt u dankzij de buitengewone hoogte veel ruimte voor bijvoorbeeld een kalkoen, een stapel pizza’s of een grote bak ijs.

Efficiënt koelen en energiebalans optimaliseren

Siemens vriezers worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gebruikt om uw levensmiddelen betrouwbaar vers te houden. Dit gebeurt uiterst energiezuinig dankzij de nieuwe technologieën waar Siemens gebruik van maakt. Veel vriezers zijn voorzien van energielabel A++, wat het energieverbruik beduidend vermindert in vergelijking met traditionele vriezers. Dit is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

×