Smeg afzuigkappen

Smeg afzuigkap

Smeg afzuigkappen: voor meer gebruikscomfort

De Smeg afzuigkappen zijn ontworpen voor meer gebruikscomfort in de keuken. De mooi ontworpen afzuigkappen van Smeg hebben een strak design die in vrijwel iedere keuken mooi staat. Dankzij de combinatie tussen design en functionaliteit geniet u optimaal van het koken zonder dat er etensluchten blijven hangen. Het assortiment Smeg afzuigkappen is zeer divers waarbij u uit verschillede afmetingen kunt kiezen. Wilt u meer weten over de afzuigkappen? Lees hier verder.

Eilandafzuigkappen

Het brede assortiment van Smeg afzuigkappen zorgt ervoor dat u een ruime keuze heeft waardoor er altijd een perfecte oplossing wordt gevonden voor in uw keuken. Heeft u een kookeiland? Dan is een eilandafzuigkap de beste optie. De moderne look van de eilandafzuigkappen zorgt ervoor dat de aandacht gefocust blijft op uw kookeiland. Verschillende afzuigkappen kennen de Intensief functie waarmee de afzuigkap voor maximaal tien minuten op het hoogste vermogen kan afzuigen zodat hardnekkige kookluchten snel weg zijn. 

Schouwafzuigkappen en plafondunits

Zoekt u een afzuigkap voor in uw landelijke of klassieke keuken? Kies dan de schouwafzuigkap. U kunt zelf een kleur kiezen die bij uw keuken past. Smeg heeft ook plafondunits waarbij de dampen via het plafond weggevoerd worden. De afzuigkap valt niet op waardoor die in vrijwel iedere keukenstijl past. 

Downdraft afzuigkappen

Daarnaast heeft Smeg ook nog downdraft afzuigkappen. Deze haalt u door middel van een druk op de knop omhoog zodra u de afzuigkap wilt gebruiken. Als u klaar bent, drukt u de afzuigkap weer netjes in uw keukenblad zodat die niet meer te zien is. Deze afzuigkap past perfect in een moderne keuken dankzij zijn strakke design. 

Techniek gecombineerd met comfort

Novy blijft zich verder ontwikkelen. Tegenwoordig biedt het merk ook domino’s en inductieplaten die in contact staan met de afzuigkap. Zo kunt u met de InTouch technologie vanaf de inductieplaat eenvoudig uw afzuigkap bedienen. Dit zorgt voor extra bedieningsgemak en voor meer comfort in de keuken. Daarnaast biedt Novy afzuigkappen met een EcoSmart label die die 85% minder energie verbruiken en beschikken over automatische functies zoals een Auto-stop functie.

Kom langs in een van onze showrooms

Wilt u de Smeg afzuigkappen graag zelf testen? Kom dan langs in een van onze showrooms waar u de afzuigkappen zelf kunt ervaren. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

×