Smeg fornuizen

Smeg gasfornuis

Smeg fornuizen: een klasse apart

Een Smeg fornuis is een aanwinst voor iedere keuken. U heeft de keuze uit drie soorten kookplaten: een inductiekookplaat, een keramische kookplaat of een gaskookplaat. Alle Smeg fornuizen zijn voorzien van geforceerde mantelkoeling, wat betekent dat ieder fornuis strak tussen twee keukenkasten geplaatst kan worden. Ieder Smeg fornuis is geschikt om in te bouwen of om vrijstaand te plaatsen. Benieuwd naar de verschillende modellen Smeg fornuizen? U leest er hier meer over.

Inductie fornuis

Inductie fornuizen zijn de ideale oplossing voor huishoudens die niet beschikken over een gasaansluiting. Het fornuis is 60 of 90 cm breed en past hierdoor perfect in een keuken met wat minder ruimte. Als u voor een inductie fornuis kiest dan kiest u voor een zeer efficiënte en energiezuinige manier van koken. Door magnetische velden wordt de warmte opgewekt zodra de inductiezone met de pan in contact komt. Hierdoor gaat er nauwelijk energie verloren. Tevens is een inductiekookplaat zeer handig als u iets wilt laten sudderen of wilt laten smelten doordat u nauwkeurig de temperatuur kunt reguleren.

Keramische kookplaat

Wilt u voor een bijzonder design gaan bij uw fornuis? Kies dan de keramische kookplaat van Smeg. Deze zorgen voor extra gebruiksgemak en optimale veiligheid met het kinderslot dat ervoor zorgt dat de toetsen worden geblokkeerd. Daarnaast is de glazen plaat makkelijk te reinigen. Een Smeg keramische kookplaat zorgt ervoor dat uw gerechten verwarmd worden door een verwarmingselement in de kookzone. De pan wordt direct verhit zodra de kookzone aan gaat. Een Smeg fornuis met een keramische kookplaat is dus erg makkelijk in gebruik.

Smeg gaskookplaat

Tot slot kunt u kiezen voor een Smeg fornuis met gaskookplaat. Smeg heeft een uitgebreide selectie gaskookplaten met diverse inbouwmogelijkheden. U kunt kiezen voor een standaard inbouw, tussenbouw, vlak inbouw of vlak opbouw. Smeg biedt gaskookplaten aan vanaf 30 cm breed tot 100 cm breed. Ideaal voor iedere maat keuken. Alle gaskookplaten zijn voorzien van thermobeveiliging waardoor er geen vlam zal zijn. Daarnaast zijn de kookplaten eenvoudig schoon te maken. 

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Kom de Smeg fornuizen bekijken in de showroom

Bent u benieuwd hoe de Smeg fornuizen er in het echt uitzien? Kom dan een kijkje nemen in een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. 

×