Smeg koelkasten

Smeg koelkast

Smeg koelkasten: stijlvol en functioneel

Smeg koelkasten vindt u in veel verschillende modellen. U kunt kiezen uit zowel een vrijstaande als een ingebouwde Smeg koelkast. Beide opties bieden veel keus in afmetingen en designs die precies bij uw smaak passen. Smeg koelkasten zijn daarnaast een duurzame keuze doordat ze veel energie besparen. Alle Smeg koelkasten hebben energieklasse A+ of A++. Lees verder en ontdek wat de Smeg koelkasten u kunnen bieden.

Volledig ingebouwd of vrijstaande Smeg koelkasten

Kiest u voor een Smeg koelkast dan kiest u voor kwaliteit met een bijzonder design. Wilt u graag een koelkast die volledig integreert in de rest van uw keuken? Kies dan een inbouwkoelkast van Smeg. Het assortiment inbouwkoelkasten is zeer divers. U kunt ervoor kiezen om uw koelkast helemaal te integreren waardoor u één geheel creëert in uw keuken. Alle inbouwkoelkasten zijn van elementi gemaakt. Dit moderne en strakke design past in vrijwel iedere moderne keuken. De ingebouwde koelkasten van Smeg zijn er in afmetingen van 87,5 cm tot 178 cm. Heeft u liever een koelkast die meteen de aandacht trekt zodra u uw keuken binnenloopt? Dan zijn de vrijstaande koelkasten van Smeg de perfecte optie. Deze opvallende modellen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals blauw en geel en zullen gegarandeerd opvallen in uw keuken. 

Extra functies in uw koelkast

Wilt u extra opties voor in uw koelkast? Ook dat vindt u bij KeukenConcurrent in het assortiment van Smeg. Ga bijvoorbeeld voor de Extra Fresh Zone. In dit deel van de koelkast wordt uw voedsel tussen de 0 en 3 graden geconserveerd. Dit is extra handig voor bijvoorbeeld vlees, vis of gevogelte. Verschillende modellen koelkasten van Smeg kennen het MultiFlow luchtcirculatie systeem. Hiermee wordt de temperatuur in de koelkast constant gereguleerd en homogeen verdeeld voor nog betere houdbaarheid van uw voedsel. Wilt u uw koelgedeelte uitschakelen als u op vakantie gaat, maar het vriesgedeelte niet? Dat kan met de vakantiefunctie. Hiermee kunt u gerust alles invriezen terwijl het koelgedeelte uitstaat. Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Bezoek een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het gehele assortiment Smeg koelkasten bij KeukenConcurrent? Bezoek dan een van onze showrooms en ervaar de producten in het echt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen. 

×