Smeg koelvriescombinaties

Smeg koelvriescombinatie

De koelvriescombinaties van Smeg

Een Smeg koel/vriescombinatie is er voor elke keuken. Het merk staat bekend om het beroemde  retrodesign in Jaren 50-stijl en om de gekleurde apparaten. Daarnaast biedt Smeg ook apparaten in klassieke stijl. Met een koel/vriescombinatie van Smeg bent u verzekerd van een technologisch hoogwaardig apparaat in de typische, solide Smeg stijl. Lees meer over de verschillende Smeg koel/vriescombinaties bij KeukenConcurrent.

Vrijstaand

Koel/vriescombinaties van Smeg zijn verkrijgbaar als vrijstaand of inbouwapparaat. De vrijstaande apparaten zijn verkrijgbaar in de typische Jaren 50-stijl en in een van de opvallende Smeg kleuren. Wilt u een minder opvallend apparaat maar met nog steeds de typische Smeg uitstraling? Kies dan voor een van de strakke, solide modellen in roestvrijstaal. Smeg vrijstaande koel/vriescombinaties zijn minimaal 178 cm hoog en verkrijgbaar in verschillende modellen: standaard, side-by-side of French door.

Inbouw

Smeg koel/vriescombinaties zijn ook verkrijgbaar als inbouwmodel. Voor deze apparaten geldt eveneens dat ze minimaal 178 cm hoog zijn en daarmee zorgen voor een ruime literinhoud. Ze zijn verkrijgbaar in een standaardmodel met een koel- en vriesgedeelte boven elkaar en twee aparte deuren. Daarbij kunt u kiezen in welke verhouding u het koel- en vriesgedeelte wenst.

Smeg technologieën voor vers en veilig

Alle Smeg koel/vriesapparaten hebben energieklasse A+ of A++ en zijn daarmee energiezuinig. Daarnaast hebben de vriezers 4 sterren, wat betekent dat u etenswaar op hoog niveau in kunt vriezen en deze dus lang en veilig bewaart. Sommige van de koel/vriescombinaties beschikken over No Frost, zodat ontdooien van de vriezer niet meer nodig is. Ook kunt u kiezen voor allerlei extra’s zoals een MultiZone bewaarcompartiment dat instelbaar is als koelkast of vriezer, een vakantiefunctie, Extra Freshzones en nog veel meer.

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Meer informatie over Smeg koel/vriescombinaties

Wilt u meer weten over de koel/vriescombinaties van Smeg? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Smeg apparaten met eigen ogen.

×