Smeg kookplaten

Smeg gaskookplaat

De kookplaten van Smeg

Kookplaten van Smeg onderscheiden zich door hun karakteristieke design en de optimale prestaties die ze leveren. Smeg staat bekend om zijn opvallende ontwerpen wat we ook terugzien in de kookplaten. Solide en strak ogende kookplaten met bijvoorbeeld in het oog springende gaspitten. Alle Smeg apparaten worden ontworpen met het oog op optimaal gebruiksgemak en veiligheid. Denk hierbij aan thermobeveiliging waardoor er geen gas vrijkomt als er geen vuur is of een systeem tegen oververhitting. Lees verder als u meer wilt weten over de uitgebreide collectie Smeg kookplaten

Gaskookplaten

Voor de thuiskoks die graag op gas koken, biedt Smeg de traditionele gaskookplaten met gietijzeren pitten in verschillende formaten en samenstelling. Voor een bijzondere uitstraling kiest u de gaskookplaat uit de lijn Piano Design: architectuur toegepast op keukenapparatuur in glanzend roestvrijstaal met bijzondere details. Ook biedt Smeg de ultrastrakke gas-op-glaskookplaat in diverse afmetingen. Houdt u van de snelle reactie van vuur tijdens het koken? Dan biedt Smeg u verschillende mogelijkheden voor koken op gas.

Inductiekookplaten

Het milieuvriendelijke koken op inductie wint aan populariteit. Bij Smeg vindt u inductiekookplaten in zwart en wit met verschillende mogelijkheden in afwerking. Bijvoorbeeld met een roestvrijstalen of koperen rand. De kookplaten zijn voorzien van geavanceerde technologieën waaronder panherkenning en automatische uitschakeling. Een bijkomend voordeel van inductiekookplaten is dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

Keramische kookplaten

De elektrische kookplaten van Smeg bieden naast het strakke design ook optimale veiligheid en gebruiksgemak. Door middel van kinderbeveiliging bijvoorbeeld worden toetsen geblokkeerd. Restwarmte-indicatie signaleert warme kookzones. En net als bij inductiekookplaten zijn ook deze kookplaten gemakkelijk te reinigen.

Gecombineerde kookplaten

Vindt u het prettig om gebruik te maken van meerdere kookvormen? Kijk dan eens naar de gecombineerde kookplaten met bijvoorbeeld een wokbrander of normale gaspit en een inductiekookplaat in één.

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Meer informatie over Smeg kookplaten

Wilt u meer weten over de kookplaten van Smeg? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Smeg kookplaten met eigen ogen.

×