Smeg magnetrons

Smeg zwarte magnetron

Snel en smakelijk met Smeg magnetrons

Een Smeg magnetron in uw keuken biedt een fraai design en, net als alle Smeg apparatuur, hoogstaande kwaliteit. De magnetrons zijn bovendien gemakkelijk in het gebruik en hebben, naast het bekende opwarmen en ontdooien, verschillende functies waarmee u snel een lekkere maaltijd op tafel zet. Lees meer over de verschillende soorten Smeg magnetrons bij KeukenConcurrent.

Opwarmen, ontdooien, stomen en meer

Een magnetron is voor veel huishoudens een onmisbaar apparaat in de keuken. Wat later thuis ’s avonds of geen tijd meer om boodschappen te doen? Met een magnetron warmt u snel uw gerecht op, stoomt u een gezonde kant-en-klare maaltijd of ontdooit u eten uit de diepvries. Alle Smeg magnetrons hebben standaard een grillfunctie, dus ook uw opgewarmde ovengerecht krijgt een bruin en knapperig korstje.

Twee types Smeg magnetrons

Smeg biedt twee soorten magnetrons: de compacte inbouwmagnetron met grillfunctie en de combi-inbouwmagnetron. De compacte magnetron biedt de gebruikelijke functies als opwarmen en ontdooien, maar ook groente kan er bijvoorbeeld in korte tijd gekookt worden. Met de grillfunctie krijgt de ovenschotel die u opwarmt een knapperig korstje. De combi-magnetron biedt de mogelijkheid om magnetron- en ovenfuncties met elkaar te combineren. Ovengerechten bereidt u hiermee in een kortere tijd.

Formaten van Smeg magnetrons

Voor de compacte en de combi-magnetron geldt dat ze verkrijgbaar zijn in een nismaat van 45 cm en een breedtemaat van 60 cm. Dit zijn standaardmaten voor Smeg inbouwapparatuur, zodat u diverse keukenapparaten kunt combineren voor een mooi en strak geheel.

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Meer informatie over Smeg magnetrons?

Wilt u meer weten over de verschillende magnetrons van Smeg? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Smeg apparaten met eigen ogen.

×