Smeg ovens

Smeg oven

De vele ovens van Smeg

Smeg ovens vindt u bij KeukenConcurrent in een uitgebreid assortiment met verschillende designstijlen. De keukenapparatuur van Smeg staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit, het gebruiksgemak en het geraffineerde design. Dat geldt evenzo voor de ovens. Smeg biedt fraaie apparatuur voor de thuiskok die graag smaakvolle ovenschotels bereidt. Maar ook voor het bakken van de lekkerste pizza’s biedt het Italiaanse Smeg diverse mogelijkheden. Lees meer over de verschillende ovens.

Het design van Smeg

De ovens van Smeg zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen uit een strak ontworpen inbouwoven in glanzend of geborsteld roestvri staal. Ook in glas is dit type oven verkrijgbaar. Houdt u van de herkenbare Jaren 50-stijl van Smeg? Bekijkt u dan eens de Victoria-lijn. Deze is uitgevoerd in retro email in de kleuren zwart, crème en roestvrij staal geheel in de stijl van de Smeg Jaren 50-apparatuur.

Soorten Smeg ovens

De ovens van Smeg onderscheiden zich naast het bijzondere design ook door functionaliteit en gebruiksgemak. Zo kunt u bij Smeg onder andere kiezen uit multifunctionele hetelucht en combi-ovens, stoomovens en combi-magnetrons. Sommige ovens bieden een speciale pizzafunctie voor het bakken van krokante pizza’s. Voor gemakkelijk onderhoud zijn er ovens met pyrolysefunctie, een functie waarmee u de oven op hoge temperatuur eenvoudig en zorgvuldig reinigt. Voor alle ovens geldt dat ze gemakkelijk in het gebruik zijn en het display u eenvoudig door de beschikbare programma’s leidt.

Smeg en energiebesparing

Alle apparatuur van Smeg wordt geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Smeg biedt ovens in energieklasse A+ die tot wel minder dan 30% minder energie verbruiken dan energieklasse A. Daarmee draagt u bij aan een beter milieu en ontvangt u bij regelmatig gebruik van de oven ook een lagere energierekening.

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Meer informatie over ovens?

Wilt u meer weten over de ovens van Smeg? Bij KeukenConcurrent laten we u graag alle mogelijkheden zien en vertellen we u meer over het uitgebreide aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Smeg apparaten met eigen ogen.

×